Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dzisiaj odrzucili mi reklamację i w uzasadnieniu napisali coś takiego:
"Widzę, że przykładowo podczas nadawania przesyłki JJD000030214008000102968739 w narzędziu Wysyłam z Allegro zadeklarował Pan jej wartość na kwotę 17,94 zł. Zgodnie z artykułem dla sprzedających jeśli chce Pan skorzystać z ubezpieczenia wliczonego w cenę, w polu wartość należy zostawić 0,00 zł – ta wartość widnieje w nim domyślnie. https://help.allegro.com/sell/pl/a/allegro-kurier-dhl-z-wysylka-z-polski-za-granice-informacje-dla-s... Jeśli zmieni Pan domyślną kwotę w polu wartość na większa niż 0 wtedy zostanie naliczona dodatkowa opłata zgodna z cennikiem Allegro. Podobna sytuacja miała miejsce w przypadku pozostałych przesyłek. W związku z powyższymi informacjami nie mam podstaw do uznania Pana reklamacji. Pana roszczenia nie zostaną spełnione." Nie wiem, gdzie zmienić tą wartość, poza tym przy wysyłce na terenie Polski czy Czech nie naliczają takich dopłat mimo iż niczego nie ustawiałem. Proszę o pomoc
Cześć, @AmbroShop35. Wartość 0.00 zł powinna być domyślnie ustawiona w polu "wartość dodatkowej ochrony" - podczas nadawania przesyłki. Informacje o tym znajdziesz w tym artykule. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją reklamacyjną lub masz dodatkowe pytania w tej kwestii, to proszę skieruj je w odpowiedzi na naszą wiadomość mailową.
Ale ja nie wysyłam przez Wysyłam z Allegro, ponieważ gdy klikam w opcję nadaj przesyłkę, pojawia się informacje, że muszę podpisać umowę z przewoźnikiem, nadaję paczki przez baselinkera