Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
w jaki sposób mogę zaprzestać kontynuację abonamentu na koncie firmowym na Allegro i powrócić do jednostkowej opłaty transakcyjnej (1 zł)? proszę o pomoc, pozdrawiam
@RECORDAR możesz zrezygnować z Abonamentu w tej zakładce. Kliknij proszę [REZYGNUJ]. Wyświetli się okienko z komunikatem. Potwierdź w nim chęć rezygnacji z abonamentu - wybierz [TAK, KONTYNUUJ].
A jest ! faktycznie 🙂 dziękuję - ZROBIONE
niestety nie zauważyłam [REZYGNUJ]
ale mam jeszcze pytanie: czy wobec tego na koncie na którym abonament się przedłużył 31 marca a również chciałabym powrócić do opłaty transakcyjnej , kliknięcie [REZYGNUJ] jeszcze coś da? czy jak już jest naliczony - to przepadło?
@RECORDAR nie ma sprawy! 🙂
Na tym drugim koncie też możesz zrezygnować z Abonamentu, a następnie napisz do nas za pomocą tego formularza z prośbą o korektę rachunku 🙂
Bardzo dziękuję !
pozdrawiam serdecznie
w tej zakładce tez sie nie doszukałem możliwości rezygnacji z podstawowego abonamentu to 50 zł miesięcznie a nawet nie wiedziałem że go mam i nie jest mi do niczego potrzebny
@ELEKTROMARKET w dolnym rogu strony nie masz linku rezygnuj?
Jest ! dzięki za info,
co prawda po rezygnacji z abonamentu Allegro będzie pobierało 1 zł od każdej transakcji więc muszę to skalkulować