Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam! Nie wiem, czy dobrą tablicę wybrałem, ale zaryzykuję. Nurtuje mnie pytanie: skąd pochodzą dodatkowe opinie o produkcie, jeśli podawana przy tym produkcie liczba opinii jest większa niż liczba kupujących? Znalazłem co najmniej dwa takie przypadki od czasu mojego pobytu na Allegro.
Nie wiem czy dobrze rozumiem ale liczba kupujących jest podana jaka kupiła dany produkt u danego spzredajacego a opinia produktu jest opinią u wszystkich sprzedających dany produkt, więc możliwa jest różnica.
Dzięki za odpowiedź.
liczba kupujacych jest z ostatnich 30 dni wiec mogło w poprzednich miesiacach byc wiecejsprzedaży a ty widzisz dane z 30 osatnich dni dlatego opinii o produkcie moze byc wiecej niz osob kupujacych na dana chwilę
Dzięki za odpowiedź!👍
To słabo szukałeś. Opinie nie są wystawiane do danego przedmiotu danego sprzedawcy. Opinie są wystawiane do wszystkich przedmiotów wszystkich sprzedawców podpiętych jako jeden produkt do katalogu. Czyli przykładowo 1 rodzaj kawy sprzedaje 10 sprzedawców. Nie licząc sytuacji gdzie katalog będzie źle podpięty to wszystkie te kawy wszystkich tych sprzedawców będą miały dokładnie te same opinie. Dlatego np wejdziesz w aukcje gdzie sprzedano 100 sztuk, a zobaczysz 1500 opinii, bo pozostałe opinie pochodzą od pozostałych 9 sprzedawców...
Opinie to jeden wielki śmietnik. Gdy jest coś nie tak z produktem któregoś sprzedawcy to słabe opinie widać u wszystkich innych. Działa to też odwrotnie. Gdy jeden sprzedawca sprzedaje orginalny produkt i wyrobi sobie dobre opinie to pod ten kod podpina się z "zamiennikami" i żeruje na jego opiniach, a potem je psuje...
Jest to nieprawdą co piszesz! Opinie danego produktu wystawiane są tylko przez kupujacych którzy zakupili u ciebie produkt 😐 nie wiem skąd ten niedorzeczny pomysł ze dotyczy wszystkich sprzedających 😐
A stąd:
KAWA ZIARNISTA GIMOKA GRAN BAR 1 kg WŁOSKA 10753510949 - Allegro.pl
WŁOSKA KAWA GIMOKA 1KG 10759397471 - Allegro.pl
Kawa ziarnista Gimoka Gran Bar 1 kg 11858663672 - Allegro.pl
KAWA ZIARNISTA GIMOKA GRAN BAR 1 kg 8495717830 - Allegro.pl
KAWA ZIARNISTA GIMOKA GRAN BAR DO BIURA I DOMU 1KG 6094926250 - Allegro.pl
[KP] Kawa ziarnista włoska GIMOKA GRAN BAR 1kg 10963112636 - Allegro.pl
Kawa ziarnista włoska GIMOKA GRAN BAR 1kg 10816837079 - Allegro.pl
Kawa ziarnista włoska GIMOKA GRAN BAR 1kg 10767785051 - Allegro.pl
GIMOKA GRAN BAR KAWA ZIARNISTA WŁOSKA KAWA 1KG 11857730090 - Allegro.pl
GIMOKA 1KG GRAN BAR KAWA ZIARNISTA WŁOSKA 12159914157 - Allegro.pl
Gimoka Gran Bar 1kg 11077680977 - Allegro.pl
GIMOKA GRAN BAR KAWA ZIARNISTA WŁOSKA KAWA 1KG 11857727339 - Allegro.pl
FashionRoomPl przejrzyj powyższe i powiedz jeszcze raz, ze nie mam racji.... A przejrzałam tylko 1ną stronę z 7miu i to na pewno nie wszystkie te kawy różnych sprzedawców z dokładnie tymi samymi opiniami. To najprostszy, najłatwiejszy do znalezienia przykład. Ale jest tak wszędzie.
Zwracam honor, już wiem dlaczego w moim przypadku opinię są wystawione tylko przez moich kupujacych ja handluje odzieżą a jak to w odzieży bywa raczej nie jest to konkretny produkt który maja wszyscy tutaj są troszke inne zasady, produkty sa limitowane a nie jak w przypadku kawy produkowane przez 20 lat i co najważniejsze z kodem EAN, dllatego kupujacy innych sprzedawców nie opiniują moich produktów.
Jeśli tak jest to jest to popaprane bo wiadomo nie od dziś ze kupujący trochę mylą czasami opinię o produkcie a opinię o sprzedawcy.
Zwracam honor opierałam sie w oparciu o moje doswiadczenie i choć jest tak w moim przypadku nie musi być we wszystkich
To ja powtórzę to co napisałą @kaliszaneczka-x Ci. Ty jesteś w błędzie. Opinie o produkcie to opinie z grupy "produkt". Dotyczą wszystkich transakcji sprzedawców którzy podpięli swoją ofertę do produktu.