Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, wcześniej zamieszanie zrobiła aplikacja allegro lokalnie, przez którą przedsiębiorcy zarządzają kontem. Teraz weszło sales center, przez które logujemy się w allegro lokalnie ponownie logując się danymi firmy. Czy szanowne allegro.potrafi bardziej utruc sprzedawców?! Czy nie lepiej stworzyć aplikacje i dać ja jako osobny twór? Ludzie to już zakrawa o paranoje. Dodatkowo prosiłem aby bardziej akcentować ikonę faktury jeśli klient chce fakturę. Po co?! Dramat! Wcześniej sales center było opcją. Teraz jest bez wyjścia. Ale aby wejść do sales center przez aplikację allegro lokalnie logując się do tego danymi to już jest lekka przesada. No chyba że tylko ja tak uważam?
@ArtGun_pl w najbliższym czasie nie planujemy wprowadzić aplikacji Sales Center.
Nie jest naszym zamiarem, aby logować się do Sales Center z poziomu aplikacji Allegro Lokalnie, to przestrzeń stworzona, aby korzystać z niej w wersji na przeglądarkę.
"@ArtGun_pl w najbliższym czasie nie planujemy wprowadzić aplikacji Sales Center.
Nie jest naszym zamiarem, aby logować się do Sales Center z poziomu aplikacji Allegro Lokalnie, to przestrzeń stworzona, aby korzystać z niej w wersji na przeglądarkę". To chyba ma Pani złe dane, bo w załączeniu przesyłam screen z aplikacji mobilnej allegro lokalnie. Widać nawet obsługa allegro nie wie co jest grane z ich nowościami.... kiedyś dało sie obejść to ustrojstwo. Obecnie loguję się przez 2 aplikacje (jedna w drugiej.... coś wspaniałego). Chyba że mi ktoś powie jak zalogować sie inaczej?!
@ArtGun_pl mam dobre dane i nie są to żadne nowości.
Nie ma czegoś takiego jak aplikacja Sales Center, a to że możesz przejść do Sales Center z poziomu aplikacji nie jest naszym zamiarem, nie rozwijamy funkcji Sales Center w ramach żadnej aplikacji.
Aplikacja Allegro służy do robienia zakupów i w tym celu jest rozwijana, aplikacja Allegro Lokalnie służy do zakupów i sprzedaży na Allegro Lokalnie.
Pani napisała - "Nie ma czegoś takiego jak aplikacja Sales Center, a to że możesz przejść do Sales Center z poziomu aplikacji nie jest naszym zamiarem, nie rozwijamy funkcji Sales Center w ramach żadnej aplikacji."
Informacja widniejąca w aplikacji mobilnej (jedynej do zarządzania sprzedażą) - "Przenieśliśmy Twoje narzędzia do Sales Center.Wszystko czego potrzebujesz znajdziesz w odrębnej przestrzeni dla sprzedających. Przejdź do Sales Center" to jest cytat tego na poprzednim screenie. Załączyłem screen z aplikacji mobilnej. Nie narysowałem tego w paincie.
Bardzo proszę o informację o co tutaj chodzi? I czy Pani pisze jako pracownik allegro? Czy się Pani podszywa pod niego. Bo te 2 cytaty się wzajemnie wykluczają. Z całym szacunkiem oczywiście. No chyba że ze mną jest coś nie tak?. Albo allegro już odleciało kompletnie w tym co wprowadza i do jakich aplikacji. Pozdrawiam.