Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry dzisiaj przeniesiono moje narzędzia do Sales Center. W zakładce środki i historia operacji widnieje tylko kwota brak przycisku wypłać środki W zakładce ustawienia wypłat Allegro Finance Status Oczekuje na przeniesienie, Wpłaty PayU oraz Przelewy 24 status Zaakceptowany .Proszę o pomoc
@mejdej20 przycisk "wypłać PLN" jest w części Ustawienia wypłat w zakładce Środki i historia operacji. Prześlij proszę zrzut ekranu z tej zakładki (całego ekranu razem z paskiem z adresem strony oraz godziną i datą).
@mejdej20 Twoje konto jest kontem zwykłym, a takie mogą korzystać z Sales Center tylko jeśli są uprawnione do obsługi konta firmowego (jako uprawnieni użytkownicy).
Czy Twoje konto ma takie uprawnienia? Czy w zakładce Środki i historia operacji w Moim Allegro możesz zlecić wypłatę?
Nie wiem czy moje konto ma uprawnienia o których Pani pisze. Nigdy nie nadawałem nikomu jakichkolwiek uprawnień. Wypłaty nie mogę zlecić
@mejdej20 poproszę jeszcze o zrzut ekranu z zakładki Środki i historia operacji z Mojego Allegro (nie z Sales Center) z widocznym całym ekranem przeglądarki. Będę to wyjaśniać.
Wchodząc w zakładkę środki i historia operacji przekierowuje do SC poniżej przesyłam zrzuty
@mejdej20 wyjaśniam to, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Cześć @mejdej20 🙂 Sprawdź proszę, czy możesz już zlecić wypłaty z zakładki Środki i historia operacji w Moim Allegro (nie w Sales Center).
Nie mogę ,przekierowuje do SC
@mejdej20 ok, dziękuję za informację! Działamy, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Ok dziękuję
@mejdej20 dla pewności poproszę Cię najpierw o wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki i sprawdzenie, czy teraz w Moim Allegro możesz zlecić wypłatę.
Witam tak teraz mogę wypłacić i widzę ze nie mam już zakładki SC
@mejdej20 super! Dziękuję za potwierdzenie i za cierpliwość 🙂
pół dnia nerwów wszystko rozkminisz, ja miałem gorzej bo jedno konto juz było z sales Center a drugie dopiero dzisiaj wpadło do SC i nijak nie mogłem wydrukować etykiet w tym nowododanym do SC... a było tak prosto jeszcze wczoraj
na pocieszenie dodam, że mózg trzeba poddawać ciągłym zmianom - to opóźnia demencję + na poczatku wszystko jest trudne 😉