Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam problem sandboxem, mianowicie przy próbie tworzenia oferty przez API zwracany jest komunikat :
OfferAccessDeniedException
Brak dostępu. Nie masz uprawnień do operacji na wskazanej ofercie
Czy to jest spowodowane tym że na sandboxie konto jest nadaj jako zwykłe nie firmowe? Aktualnie jest w trakcie weryfikacji weryfikacji. Czy jest to związane z inną kwestią? Oferta jest tworzona metodą
@lisekaga a czy otrzymałeś informację, że dane zostały przetworzone i konto jest aktywne?
Nie, nie dostałem żadnego potwierdzenia, wczoraj dopiero konto sandbox zostało zgłoszone do weryfikacji, aktualnie ma status 'zwykłe'. Czyli zrozumiem, że jak konto (sandbox) zostanie zweryfikowane (jako firmowe sprzedawcy), będzie można testowo tworzyć oferty przez api sandboxa?
Nie, nie dostałem żadnego potwierdzenia, wczoraj dopiero konto sandbox zostało zgłoszone do weryfikacji, aktualnie ma status 'zwykłe'. Czyli zrozumiem, że jak konto (sandbox) zostanie zweryfikowane (jako firmowe sprzedawcy), będzie można testowo tworzyć oferty przez api sandboxa?
@lisekaga tak, konto powinno być aktywne i mieć status firmowego.
Czy możesz podać login konta w Sandboxie? Sprawdzimy dokładnie czy o to chodzi.
Login dla konta sandbox: shopliktest
@lisekaga dziękuję! Poprosiłam o sprawdzenie tego i dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@lisekaga konto o loginie shopliktest zostało już aktywowane i teraz problem nie powinien już występować 🙂