Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem wieże i otrzymałem etykietę do przesylki. Nie mam drukarki i potrzebuje kod nadania. Skąd wziąć
Musisz wydrukować etykiete
na kodach chodzą zwroty
Nie mam drukarki
No to twój problem i musisz kombinowac
najlepiej przed sprzedażą upewnić się czy masz możliwość doprowadzić ją do końca
Czy po nr.przesylki nie można dojść do kodu?
Nie można
Gdybym chodził wydrukowanie etykiety nie byłoby problemem. Brak innej możliwości jak tylko drukowanie ?
@10291241 rozwiązanie nie zalecane a nawet nie dopuszczalne. Napisz na paczce numer listu przewozowego a przy nadawaniu zamiast skanować przepisz ten numer. Paczka albo dojdzie do odbiorcy luz zaginie.
Dziękuję za dogłębną analizę mojego problemu. Zastosuje jeżeli wyczerpie wszelkie możliwości.
Miłego dnia życzę
Spróbuj u kogoś znajomego co ma drukarkę zalogować się na swoje konto i wydrukować etykietę.
Albo pobrać ją na przenośny dysk i zabrać do punktu gdzie drukuja
iść do sąsiada?
poprosić szefa?
zabrać do pracy?
musisz coś wymyślić teraz.
Trzeba jeszcze chodzić
@10291241 osobiście bym tego nie stosował( pisania odręcznie numeru przesyłki). Cyferki na paczce TO NIE ETYKIETA.
Sugeruję zrzucić etykiete na pendrive i poszukać znajomego/ punktu xero/ urzedu lub kogos podobnego kto Ci grzecznościowo ( byc może za niedużą opłatą ) ta etykiete wydrukuje.
Nie chce mi sie wierzyć że w 21 wieku nie znajdziesz kogoś takiego.
Byc może nawet w najbliższym biurze lub firmie wydrukują Ci plik PDF
Gdybym się poruszał nie zawracał bym głowy. Szkoda tylko że do wysłanej etykiety nie jest dołączony kod. Pewnie nie ja jeden mam problem z drukarką
Tylko prośba kogoś co Ci może pomóc!
@10291241 gdzieś tu był wątek, że ktoś próbował druku etykiet na przenośnych drukarkach tzw "drukuś" nie wiem jak to drukuje ale może jest to jakieś rozwiązanie. Albo zainwestować w jakąś tania drukarkę laserową może przyda się w innych sytuacjach..
Dlatego szukam
Do moich nielicznych transakcji i o takich wartościch jakakolwiek drukarką (cenowo) byłaby przesadą. Dlatego szukam używanej w miarę sprawnej i o małych gabarytach i tanią. Jeszcze jedno mnie zastanawia ,poprzednio wysyłając paczkę otrzymalem kod i nie było problemu. Gdybym chodził też dałbym radę.Niepelnosprawni jednak mają tyły .
A może wtedy był zwrot
albo wysyłka nie była z allegro tylko przez jakieś aplikacje brokerskie