anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Smart a - zakup przez klienta np na 2 zł ( sprzedaje dawne monety )

ALEMOTYW7
#8 Zapaleniec

Witam , Smart a - zakup przez klienta np na 2 zł ( sprzedaje dawne monety )

jak to wygląda z smart dla klienta i dla mnie przy takim zakupie ? 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nijak. SMART działa dla zakupu od minimum 45 zł.
Poza tym - Twoje oferty nie są SMART.

oznacz moderatorów

ALEMOTYW7
#8 Zapaleniec

Mam wysyłkę do 5 dni nie chciał bym tego zmieniać - przy smart może zostać 5 dni wysyłka ?

czyli do 1zł do 44 zł - klient płaci koszt dostawy u wybranego dostawcy ? 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ALEMOTYW7 Może zostać. 
Tu się głównie rozchodzi o metody dostawy - poczytaj:
informacje dla sprzedających  

Zwróć uwagę na dopłaty które będą Ci doliczane w zależności od wartości zamówienia.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ALEMOTYW7  z takimi kwotami, to nawet nie pchaj się do Smarta, bo będą kupować, za 50zł, a potem za 48zł zwroty, aby mieć darmową dostawę

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#15 Entuzjasta

@ALEMOTYW7 Dokładnie będzie tak jak napisał Ci @KOGIEL_T .Nie pchaj się z takimi kwotami, bo ktoś będzie dobierał do Smarta aby zostawić sobie potem jedną monetę.Resztę odeśle.Wyjściem będzie tylko robienie zestawów.Chcesz sprzedawać pojedyncze sztuki zostań na swoim cenniku dostaw obciążającym kupującego.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ALEMOTYW7 jak kiedyś sprawdzałem to sprzedawca do smarta dopłacał ok 5,50zł teraz na pewno grubo więcej więc ktoś kupi ci monetę za 2 zł dobierze do smarta na 45zł potem zgłosi ci zwrot tego towaru za różnicę do smarta i ty wyjdziesz zarobkowo jak Zabłocki na mydle ... ergo daj se spokój bo więcej się nawściekasz niż na zarabiasz 

oznacz moderatorów

ALEMOTYW7
#8 Zapaleniec

Dziękuje bardzo za wypowiedzi - zostanę przy poczcie polskiej listy polecone , chociaż sprzedający mają setki czy tysiące monet często po 2 , 3 ,4 zł mają smarta od dawna ? 

oznacz moderatorów