Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam , Smart a - zakup przez klienta np na 2 zł ( sprzedaje dawne monety )
jak to wygląda z smart dla klienta i dla mnie przy takim zakupie ?
Nijak. SMART działa dla zakupu od minimum 45 zł.
Poza tym - Twoje oferty nie są SMART.
Mam wysyłkę do 5 dni nie chciał bym tego zmieniać - przy smart może zostać 5 dni wysyłka ?
czyli do 1zł do 44 zł - klient płaci koszt dostawy u wybranego dostawcy ?
@ALEMOTYW7 Może zostać.
Tu się głównie rozchodzi o metody dostawy - poczytaj:
informacje dla sprzedających
Zwróć uwagę na dopłaty które będą Ci doliczane w zależności od wartości zamówienia.
@ALEMOTYW7 z takimi kwotami, to nawet nie pchaj się do Smarta, bo będą kupować, za 50zł, a potem za 48zł zwroty, aby mieć darmową dostawę
@ALEMOTYW7 Dokładnie będzie tak jak napisał Ci @KOGIEL_T .Nie pchaj się z takimi kwotami, bo ktoś będzie dobierał do Smarta aby zostawić sobie potem jedną monetę.Resztę odeśle.Wyjściem będzie tylko robienie zestawów.Chcesz sprzedawać pojedyncze sztuki zostań na swoim cenniku dostaw obciążającym kupującego.
@ALEMOTYW7 jak kiedyś sprawdzałem to sprzedawca do smarta dopłacał ok 5,50zł teraz na pewno grubo więcej więc ktoś kupi ci monetę za 2 zł dobierze do smarta na 45zł potem zgłosi ci zwrot tego towaru za różnicę do smarta i ty wyjdziesz zarobkowo jak Zabłocki na mydle ... ergo daj se spokój bo więcej się nawściekasz niż na zarabiasz
Dziękuje bardzo za wypowiedzi - zostanę przy poczcie polskiej listy polecone , chociaż sprzedający mają setki czy tysiące monet często po 2 , 3 ,4 zł mają smarta od dawna ?