Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wszystkich sprzedających, pytanie czy u was też są spadki sprzedaży spowodowane epidemią która sie rozprzestrzenia ? u mnie spadki to około 30% 😓 ( branża Motoryzacyjna).
Witam,
tak, branża odzieżowa (Moda damska) też to odczuwa, jest spadek znaczący, nawet mimo zmieniło się asortyment na wiosenno-letni, to i tak.. jeszcze się coś tam kręci, Ci co ‚koronę’ mają gdzieś i robią zakupy, wychodzą z domu, itd, ale 90% naszego społeczeństwa jest sparaliżowane w domach, ważne, żeby nie liczyć strat, a zwyczajnie przetrwać epidemię 😉
Branża kolekcjonerska spadek 95 % zamówień 😞
Witam,
u nas też spadek i to spory, ok. 50-60%.
Branża imprezowa 😞 Wszyscy odwołują imprezy okolicznościowe.
Powodzenia w trudnych chwilach
U nas wzrost jakieś 80-100% (karma dla zwierząt). Ale niestety nasi dostawcy już powoli nie wyrabiają (widać ogólny duży wzrost w kategorii "Supermarket"), zaś my nie mamy kapitału na ogromne zapasy, więc za chwilę trzeba będzie najpewniej podziękować (chyba, że ktoś będzie zgadzał się na realizację zamówienia za 1,5 tygodnia) i poczekać, aż sytuacja się nieco unormuje.
Oczywiście, że są spadki sprzedaży. Nawet ludzie nie odbierają zamawianych paczek.
A branża motoryzacyjna....hmm kilka dni temu firma HART również motoryzacyjna zawiesiła swą działalność.
Miejmy nadzieję, że kryzys prędko minie!
pozdrawiam Maja
Wszystko zależy od branży , ja póki co mam raczej wzrost sprzedaży.
W naszym przypadku branża meblarska - spadek sprzedaży o 80 %
Ratujemy się promowaniem i adsami zobaczymy czy coś to pomoże.
Pozdrawiam sprzedających !