Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
WITAM,
Klientka zamówiła u mnie dwa produkty,jeden na allegro lokalnie,drugi na allegro,zapłaciła za każdy osobno+2 razy koszty wysyłki do kazdego produktu osobno.Produkty wyślę razem,w jednej przesyłce,ale jak rozliczyć koszty wysyłki,czy mogę jej zwrócić część kosztów przez Allegro?
na normalnym allegro da się zwrócić koszt nadania trzeba wejść w zamówienia i przy zwrotach zaznaczyć tylko koszt dostawy do zwrotu
A po co przez Allegro? Do paczki jej włóż nadpłatę, albo zwróć zwykłym przelewem na konto. Przez Allegro też niby możesz, ale ostatnio sprzedawcy tu piszą o błędach przy próbie zwrotu jedynie części wpłaty; https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/platnosc-od-kupujacego/jak-zwrocic-wplate-kupujacemu-xG71...
@xyz96 Proponujesz wrzucić gotówkę do paczki ? Bez sensu. Takiej opcji najlepiej nie brać pod uwagę. Zdarzy się kupujący, który po odebraniu przesyłki sobie uświadomi, że zapłacił za 2 przesyłki a dostał w 1, a w paczce pieniędzy nie było - założy dyskusję i będzie się z nim użerać ? Masz przelew, masz ślad po tym, że pieniądze zwrócone.
Mi jeden sprzedawca włożył do paczki z wymienionym towarem 10 zł za odesłanie przedmiotu do reklamacji.