Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie, do tej pory nie otrzymałem pieniędzy na saldo konta tam gdzie powinno być, pokazuję się to na allegro lokalne jako "Wpłaty od kupujących" ale w historii na stronie salda nie ma zupełnie nic i nie mam jak to wypłacić.
@NggaBytes Kupujący ma 5 dni za zapłatę, nie zapłacił nie kupił. Jak pobrano prowizję to złóż formularz o zwrot:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a...
@NggaBytes Tutaj nie masz nic? https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji#!/ Jeśli nie masz, to nie zapłacono Ci. Nie wysyłaj towaru bez wpłaty. Powiadomienia e-mail mogą być fałszywe.
@xyz96 @LEW433 Myślałem że jak jest status "Płatność: Zakończona" i moje ogłoszenie zostało otagowane jako zakończone to sprawa jest załatwiona. Nie mam tam nic, kompletna pustka, nie brałem tego na podstawie powiadomienia email tylko właśnie tego statusu, skoro płatność zakończona a nie dałem możliwości pobraniowo więc stwierdziłem że musi być zapłacone.
@NggaBytes Ale jaki status? Płatność zakończona? Gdzie to widziałeś? Jeśli na Allegro, to może pieniądze były i już je wypłaciłeś na konto, bo masz ustawione automatyczne wypłaty? Pierwszy raz sprzedajesz?
@xyz96 Na allegro drugi raz, w zamówieniach od kupujących mam ten przedmiot jako sprzedany, dane kupującego nawet nazwę banku przez który zostało wpłacone i jest status "Płatność: Zakończona". Mam automatyczne wypłaty ale na moim koncie (rachunek i dane się zgadzają) wciąż nie ma nic, tak samo w historii salda na allegro jest pusto.
@NggaBytes Środki na koncie w banku pojawiają się do końca następnego dnia roboczego po zleceniu wypłaty.
@NggaBytes Nie masz kasy , nie wysyłaj towaru.To może poczekaj, jak masz automatyczne wypłaty, powinno być na twoim koncie, kupujący jak zapłacił to należy mu wysłać towar.
@LEW433Towar wysłałem, "w zamówieniach od kupujących mam ten przedmiot jako sprzedany, dane kupującego nawet nazwę banku przez który zostało wpłacone i jest status "Płatność: Zakończona". Mam automatyczne wypłaty ale na moim koncie (rachunek i dane się zgadzają) wciąż nie ma nic, tak samo w historii salda na allegro jest pusto." Wpłata była 14 grudnia wieczorem, zważywszy na księgowanie to dotarła pewnie do allegro we wtorek, a do mnie powinna już nawet wczoraj, a do dziś nic nie ma.
@NggaBytes To podziwiam, nigdzie nie masz pieniędzy i wysyłasz towar. Nie rób tego więcej.
@NggaBytes Podaj mi proszę numer swojej oferty, której dotyczy ta sytuacja i jeśli to możliwe prześlij tutaj zdjęcie lub zrzut tego powiadomienia.
@_HolaOla_
20252a97-1242-466e-9d75-7d15aaa18720
@NggaBytes Jesteś pewny, że ta transakcja dotyczy konta, z którego tutaj piszesz? Dodaj proszę jeszcze raz ten obrazek, ale bez zamazanych danych. Nie zobaczy ich nikt, poza mną, dopóki go nie zaakceptuję.
@_HolaOla_
Tak to jest to samo konto, sprawdziłem email i się zgadza.
@NggaBytes Tak się składa, że według mojej wiedzy, sprzedałeś ten produkt jednak z innego konta i właśnie na jego saldzie znajdują się środki z tej sprzedaży 😉
@_HolaOla_Mogę dostać jakieś wytłumaczenie czemu mam 2 różne konta z tym samym, ale płatności się rozdzieliły? Jak loguję się poprzez Google (dedkam1@wp.pl) to widzę historię allegro lokalne i że zostało sprzedane i widzę tutaj te środki, to samo jak loguję się normalnie przez email (dedkam2@wp.pl) ale nie widzę tych środków, co się tutaj dzieje? Bo to troche komiczne
@NggaBytes No jak to co się dzieje? Masz dwa konta na allegro zarejestrowane na dwa różne mejle.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@KnowhereDziwne jest to że na jednym i drugim koncie oferty na allegro lokalne są takie same i historia ta sama (jakby to były te same konta), ale tylko na jednym koncie mam pokazane że mam to w saldo allegro
@NggaBytes Takie techniczne zawiłości, to już wyjaśniaj z allegro.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Cuda.😁