Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Mam duży problem, ponieważ obserwując swoje konto z dnia na dzień spadają mi punkty za terminowe odpowiedzi w dyskusjach. Mam tych dyskusji raptem 4 w przeciągu ostatnich 30 dni i na wszystkie udzielaliśmy odpowiedzi, załatwiliśmy sprawy, jeśli były jakieś problemy, wysłaliśmy prośbę o ich zakończenie. Nic nowego się nie pojawia a punkty spadają, mam już 75% terminowych odpowiedzi i poziom nieakceptowalny. Miał ktoś tak ? Czym to może być spowodowane ?
Z góry dziękuję za odpowiedź
@ABGDRUK pytaj na czacie
zapytałam i czekam na wskazanie wiadomości, ale rzeczywiście przy 4 dyskusjach jedna opóźniona to 75%, przy 10 dyskusjach już mniej, stąd może wzrost z dnia nadzień, bo inne dyskusje mi się przedawniają 😉
@ABGDRUK Spadek tego wskaźnika jest w Twoim, konkretnym przypadku spowodowany przekroczeniem czasu odpowiedzi w dyskusji a4957966-667e-43a8-9be3-948dfd67d05d. Z uwagi na to, że jest to jedna z czterech dyskusji, daje to 25%, które obniżyły wynik w Twoich statystykach.
Ponoć przy jednej opóźnionej odpowiedzi możesz mieć poziom mocno obniżony, ktoś już tu podawał przykład jak mu przy jednej spadło z 77/77 na minus 4XX , ale dopiero jak odpisał hehe