anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedaż nieoryginalnych produktów? Czy to zbyt rygorystyczne?

YangKun168
#7 Wielbiciel#

Otrzymałem wiadomość, że moje konto zostało zawieszone, sprawdziłem e-mail i zdałem sobie sprawę, że sprzedaję nieoryginalny produkt i dostarczyłem linki do odpowiednich ofert, które mogłem zobaczyć, oba linki były rzeczywiście linkami, które utworzyłem, ale w tym czasie nie zdawałem sobie sprawy, że produkt był markowym produktem, po ich utworzeniu zdałem sobie sprawę, że produkt był markowym produktem i natychmiast zawiesiłem produkt. Czuję się pokrzywdzony, nie miałem zamiaru naruszać marki i nigdy nie sprzedałem produktu. Czy to zbyt surowe?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

YangKun168
#7 Wielbiciel#

微信图片编辑_20250226092636.jpg

oznacz moderatorów

YangKun168
#7 Wielbiciel#

Utworzyłem link, ale nigdy nie sprzedałem ani jednego przedmiotu i zawiesiłem sprzedaż natychmiast po utworzeniu linku, nie mam pojęcia, dlaczego miałby to być powód do zawieszenia mojego sklepu, po uświadomieniu sobie, że był to produkt markowy, próbowałem natychmiast usunąć ofertę, ale po prostu nie mogłem znaleźć odpowiedniego przycisku!

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

W sprawie blokady musisz pisać z Działem bezpieczeństwa allegro ,to oni na tym trzymają łapę i decydują kogo i za co blokować i tylko oni mogą zdjąć taką blokadę.

oznacz moderatorów

YangKun168
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za poradnik, jestem bardzo zaskoczony niesprawiedliwością tej zasady. Spróbuję skontaktować się z ochroną Allegro.

oznacz moderatorów