anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedaż pojazdu

k4rol2
#7 Wielbiciel#

Wyjaśni mi ktoś z jakiej racji poniosłem kolejne koszty ze sprzedażą samochodu.  Wystawiłem raz ofertę i kto mi odnawiał ogłoszenie ??? Nie było zainteresowania samochodem i zero wiadomości co zrobić jeśli aukcja się kończy. Ten serwis to dno i sami złodzieje !!!!!!! 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

xyz96
#21 Demiurg#

Wszystko jest opisane w regulaminie i podczas wystawiania, ale w taki sposób, abyś nie zauważył możliwych opłat dodatkowych. Trzeba było wyłączyć automatyczne wznawianie przed zakończeniem ogłoszenia. Wznawianie jest dodatkowo płatne. Na drug raz czytaj regulamin 10 razy zanim cokolwiek tu wystawisz.

oznacz moderatorów

k4rol2
#7 Wielbiciel#

Żenada i sami złodzieje!!!! Na innych serwisach przynajmniej troszczą się o użytkownika i przypominają a tu zero. Nic tylko ukraść. Obsmaruje ten portal w necie bo tu tylko patrza aby ukraść !!!! ZLODZIEJE !!!

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@k4rol2 Wystawiłeś ofertę z opcją wznawiania. Po raz pierwszy oferta pojawiła się ponownie jeszcze w kwietniu. Wtedy również naliczyliśmy opłatę, którą uregulowałeś. Rozumiem więc, że później zapomiałeś o swoim ogłoszeniu. Nie zmienia to faktu, że cały czas miałeś do niego dostęp w swoich zakładkach. Dopiero dzisiaj je zakończyłeś. Od teraz kolejne opłaty nie będą naliczane.

Natalia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

k4rol2
#7 Wielbiciel#

Zakończyłem bo nie ma kupca to będę jeździł a nie będę znowu płacił. Paranoja i żenada. Zamiast pomóc użytkownikowi jak inne serwisy dla nich szacunek to wy tylko patrzycie aby hajs ukraść. 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@k4rol2 Oferta została wystawiona, była widoczna w Serwisie - naliczyliśmy opłatę za tę usługę. Nikt Ci nic nie ukradł.

Natalia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

k4rol2
#7 Wielbiciel#

Zostałem.poinformowany o końcu aukcji nie ? Czyli tak najlepiej. Odezwać się po kasę a tak to cisza by więcej ukraść do kieszeni. Bezczelni jesteście. Zero szacunku do drugiego człowieka. Kradnijcie dalej ja was opiszę 

oznacz moderatorów

exoryna
#14 Krzewiciel#

Pretensje do garbatego, że ma dzieci proste.... 

oznacz moderatorów