Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na jakiej podstawie wymagają odemnie zdjęć dowodu na tle sprzedawanego przedmiotu?
jakim cudem działają te chińskie sklepy bez hurtowni?
przesłałem im screeny, że mam konto w hurtowni, ale wymagają faktur
Na ten moment kupiłem kilka sztuk produktu i chyba za każdym razem muszę rozbić takie zdjęcia i weryfikować mailowo..
czy to zgodne z regulaminem ? Aukcja była oznaczona w sposób bardzo dobry i przejrzysty kupujący nie maja zastrzeżeń
płacisz wysoką prowizje i takie cyrki
Nie wiemy jak i dlaczego działają chińscy sprzedający, ale tak jak Ty sprzedajesz często proszą o takie potwierdzenie, a co sprzedajesz?
Chciałem sprzedać teraz kilka sztuk konsoli xbox z racji niedostępności w Polsce jako osoba prywatna chciałbym wykorzystać różnice cen pomiędzy krajami
Takie produkty często są tu nie dostarczane, Allegro się zabezpiecza przed ewentualna wypłatą rekompensaty kupującym.
Zdziwiło mnie bo kilka lat temu robiłem dosłownie to samo przez chwilę (okazja) i nie było problemów.
W tym przypadku to za bardzo uciążliwe bo jak za każdym razem będą blokować to strasznie opóźnia i tutaj też konsola będzie niedostępna za chwilę
Póki co jedynie rozwiązanie to posiadanie kilku sztuk i wszystkich faktur 🤣
Co mam Ci napisać, może jak zobaczą że realizujesz zamówienia, odpuszczą.
Wiesz, że musisz mieć kasę fiskalną i być zarejestrowany jako podatnik czynny VAT. Do tego jak kupujesz w innym kraju UE, to przydał by się też NIP EU.
Na elektronice tu największe szwindle to się zabezpieczaja
Btak zastrzeżeń klientów i terminowe wysyłki też nie chronią przed takimi żądaniami