Witam, mam pytanie .teoretycznie spełniam już wszystkie warunki aby aktywować w ofertach monety allegro,ale tylko teoretycznie... Jedynie Warunek 5 ocen świeci się cały czas na czerwono,mimo tego iż wczoraj otrzymałem dwie dodatkowe oceny przez co z ost miesiąca mam już 6 ,a dalej pokazuje ,że mam 3 ....dodam ,że przy żadnej z nich nie mam żadnej informacji aby nie były brane pod uwagę w programie....pozdrawiam i proszę o informację co może być nie tak 😅
@C4R Cześć. Postaram się pomóc. 🙂 Rozumiem, że warunek o 5 ocenach jest podświetlony na czerwono w zakładce Monety? Możesz mi przesłać zrzut ekranu z widocznym adresem URL i godziną? Ja również widzę u Ciebie 6 ocen, dlatego przekażę tę sprawę do Działu Technicznego, sprawdzimy co się dzieje.
Tak zgadza się taką miałem informacje...
Widzę,że temat już ogarnięty,być może potrzeba było po prostu więcej czasu ..Niemniej jednak dziękuję 🙃
@C4R Być może przed godziną 8:00 jeszcze nie wszystkie informacje o koncie zdążyły się zaktualizować i stąd informacja o 3 ocenach. Cieszę się, że temat wyjaśniony i dziękuję za informację 🙂