Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry wszystkim czy ktoś może mi odpowiedzieć co robie żle nie mam sprzedaży w sumie wogle miałem kilka aukcji i nic sprzedałem jeden przedmiot co robic poza allegro smart i wyróżnienia nic nie dają nawet ludzie nie wchodzą na aukcje poza kosztami wynikającymi z allegro nic z tego nie mam, nawet wejść na aukcje
@SklepANTEK22 jeśli chodzi o promowanie ofert, tutaj znajdziesz informację na temat możliwych wyróżnień.
Przy okazji, w swoich ofertach w Ustawieniach dostawy masz darmową dostawę od 40 zł, nie wiem, czy masz świadomość, że w takim przypadku jeśli kupujący przekroczy tę kwotę, Ty opłacasz dostawę, nie jest to darmowa etykieta w ramach Smart!
Tak na moich wczesniejszych aukcjach próbowałem różnych ofert promowania co do dostawy jesli ja ją opłacam to mysle że dla potencjalnego klienta jest to lepsze rozwiązanie więc troche tego nie rozumiem czemu nie mam na niekturych ofertach nawet jednego wejścia
@SklepANTEK22 Na Allegro teraz ciężko jest się przebić.
Druga sprawa to dosyć niszowy asortyment więc nie ma się co dziwić, że nie ma sprzedaży.
Tak ale jesli miałem też oferty z koszulkami gdzie wiem że jest duża konkurencja to też było tak samo wyrożnienia itp. opisy , kategorie próbowałem już myślę że wszystkiego i tak dalej mam zero wyswietleń aukcjii czy na allegro da się w tych czasach zarobić w 2018 r. sprzedawałem tutaj książki na innym koncie co prawda ale szło to o wiele lepiej i bez żadnych promowań czy też innych cudów fakt faktem wtedy allegro było inne ale mam wrażenie że teraz jest o wiele gorzej
@SklepANTEK22 Teraz już tylko wielcy się liczą tu na allegro
Dzień dobry. Ma pan tylko 1 ocenę i to negatywną co z pewnością nie pomaga w pozycjonowaniu ofert. Wydaje mi się że oferowany asortyment jest dosyć niszowy. Kolejna sprawa to warto popracować nad miniaturką trapów. Na zdjęciu widać 2 szt w kolorze czarnym na kolejnych zdjęciach są pomarańczowe. Na górze opisu informacja o sprzedaży 2 szt "2x trapy najazdy.....naszych czarnych trap terenowych" na końcu opisu wplecione w zdjęcia "CENA 199 ZŁ ZA SZTUKĘ W KOMPLECIĘ SĄ DWIE LECZ MOŻNA ZAMÓWIC TEŻ JEDNĄ SZTUKĘ" To trochę niejasne informacje
Dzień dobry tu już nie chodzi o trapy ale i też o pozostałe aukcje miałem ich razem ponad 20 i tylko ta jedna oferta z trapami jakoś się wybiła jesli stopare wyswietleń można tak nazwać tak jak już wczesniej pisałem miałem też inne aukcje które wogle mimo promowania i różnych prób nie miały wogle nawet jednego wyswietlenia. Teraz obecnie mam ich pięc i poza tym że trzeba zapłacić prowizje allegro to nic tutaj nie zostaje czy jest tu ktoś kto z czystym sercem może powiedzieć że sprzedaż na allegro się opląca
Jasne, że się opłaca tyle, że tylko Allegro.