Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Drodzy moderatorzy @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ proszę mi wytłumaczyć na jakiej zasadzie Wasza spółka funkcjonuje skoro takie kwiatki mają miejsce? Po ponad rocznym istnieniu kilku aukcji NAGLE Wasz team stwierdza, że produkty były listowane w złej kategorii? Może Wasz dział niech w pierwszej kolejności sprawdzi pozycje, które widnieją w produktyzacji i zrobi z tym gruntowny porządek na bieżąco? Gdyby produktyzacja była rozsądnie zaplanowana i jej publikacja była wcześniej akceptowana przez odpowiedni dział, to nie byłoby takich problemów. Jak zwykle, Allegro coś chce zrobić, ale robi to ułomnie i finalnie problem przelewany jest na sprzedawcę.
Zamknięte oferty:
14479660308
14473947722
14473953500
Notabene, wszystkie te produkty są we właściwych kategoriach. To nie moja wina, że Allegro nie przewidziało kategorii MAŚĆ do stóp i PIANKA do stóp, przez co produkt ląduje w kategorii KREM do stóp - jak zresztą tytułowany jest przez samego producenta. Ale pewnie Allegro próbuje wymusić listowanie produktów w kategorii POZOSTAŁE, prawda?
"Wielokrotne naruszanie zasad może doprowadzić do zawieszenia konta." To zdanie TO JAKAŚ KPINA i policzek wymierzony w kierunku uczciwych sprzedawców.
Co śmieszniejsze, kilka miesięcy temu walczyłam na łamach tego forum z nieuczciwymi sprzedawcami, którzy w mojej kategorii łamali regulamin i co zrobiło Allegro? NIC! Na bieżąco informowałam o nadużyciach. Oferty znikały z jeden dzień i wracały, a w kilku przypadkach nie było żadnej reakcji. Jak sprzedawcy mają traktować firmę, która wspiera krętaczy i oszustów, a karze uczciwych sprzedawców? Kuriozum i kompletny obłęd!
u nas jest to samo
Dermokosmetyki coś tam jakieś zmiany idą stąd pewnie to
też zgłaszałam błedny i każdy to olał