Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Na starcie nie chciałem tego pisać myślałem ze allegro jest bardziej nastawiona na klienta jednakże opisze dzisiejszą dość ciekawą historię.
Wystawiłem ogłoszenie, następnie dodałem pakiet promujący za 19,99 gdyż zależy mi na sprzedaniu telefonów przed weekendem.
Klient skontaktował się ze mną umówił wszystkie ważne informacje odnośnie wysyłki i tu zaczyna się cały problem , klientowi zrobił się jakiś problem przy zamówieniu. I teraz tak jak trzymając się regulaminu anulowałem zamówienie bo klient nawet nie dostał link do płatności na prywatnego e-mail po czym chciałem wznowić aukcje bo jak nie sprzedałem produktu środki nie wypłynęły na konto to znaczy ze produkt nie został sprzedany.
I jak próbowałem wznowić aukcje niestety nie było mi to dane gdyż allegro nałożyło na mnie blokadę jak na złodzieja.
Po czym próbowałem się skonstatować się z Allegro po przez czat zostałem przerzucany dosłownie 12 razy po czym napisałem na web i dowiedziałem się ze moje Allegro został zablokowane to myślę ze chociaż powiedzą za co zostało zablokowane to niestety tez tego nie mogę wiedzieć a z góry informuje ze e-mail żadnego nie dostałem.
Czyli prawda jest taka ze w Allegro pracują ludzie z podstawowym wyksztalceniem
Powody blokady powinieneś otrzymać od Allegro mailem. Jeśli nie otrzymałeś, kontaktuj się w tej sprawie przez formularz; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
Problem jest w tym jak sie skontaktowalem to oni sami nie wiedza..
@pietkiewiczka Nie wiedzą że zablokowali ci konto?
No dokladnie , przeciez to jakas parodia.
@pietkiewiczka Tutaj nikt Ci konta nie odblokuje, nikt Ci nie pomoże, dalsze pisanie nie ma sensu. Kontaktuj się w tej sprawie z Allegro - tylko oni mogą Ci pomóc.
Ale ja jestem z nimi w kontakcie oni sami nie wiedza w czym problem, pytam dlaczego zablokowane to odpowiedz ze nie wiedza
Tutaj też nikt nie wie.
@pietkiewiczka My nie wiemy, poinformuj ich skoro nie wiedzą to niech odblokują.
@pietkiewiczka Wysłaliśmy do Ciebie wyjaśnienie dotyczące blokady konta:
"(...)konto zostało zawieszone, ponieważ nasze dane wskazują, że z konta korzysta osoba, której działalność w serwisie została zawieszona. W takiej sytuacji Użytkownik nie może rejestrować nowego konta (art. 8.7 naszego Regulaminu), jak również korzystać z konta zarejestrowanego na cudze dane (art. 2.11 Regulaminu Allegro).
Konieczne jest w pierwszej kolejności wyjaśnienie sytuacji na powiązanych kontach (...)".
Czy nie dostałaś tej wiadomości?