Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mój produkt jest tańszy o ponad 100% od produktu z SUPERCENA, jedynie nie spełniam warunku wystawiania faktury vat. Nie wiem jaki to ma związek z SUPERCENA gdy dla kupującego moje produkty są tańsze. Ale zaczynam rozumieć Allegro nadając status SUPERCENA droższym produktom zarabia więcej na prowizji ale wprowadza kupujących w błąd przez wskazywanie SUPERCENĄ że dany produkt jest najtańszy a to nie prawda. No chyba że to zwykłe niedopatrzenie przez które Allegro więcej zarabia. Bo może przy ustalaniu zasad zabrakło ustalenia że obojętnie jaka faktura może być wystawiona. Przykład oferty, sprawdź najtańsze: 17815183217
Czy jest szansa aby to zmienić? To pisząc doszedłem do wniosku że nie (tak wiem sam sobie odpowiedziałem 😞 )
@big-xl jednym z warunków jest faktura z VAT. Obecnie nie mam wiedzy, żeby zostało to zmienione. Więcej dowiesz się w tym artykule.
Dlaczego w warunkach liczy się tylko faktura VAT? Jaki to ma związek z najlepszą ceną (czym w tym programie chwali się Allegro) dla kupującego nie firmowego? Ogólnie patrząc na efekt ustawień klasyfikacji sprzedawców w tym programie to Allegro bardziej promuje te wyższe ceny co dla biznesu Allegro jest bardziej korzystne (wyższa prowizja) tylko że to nie jest zgodne nawet z nazwą programu.
@big-xl Takie zostały ustalone warunki promocji. Nie będziemy ujawniać powodów podjętych decyzji bizneowych.