anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Szukam produktu a nie mogę go kupić

ag_limited
#1 Nowicjusz#

No nie, ale się zezłościłam. Chcę kupić płyn do spryskiwaczy, a tam wszędzie napisane, że jak nie mam nip-u, to nie kupię? To co to? Strona B2B? Nawet odfiltrować się tego nie da. I spędzam nie wiadomo ile czasu, przeglądam te aukcje i wszędzie mi nip potrzebny. Zróbcie coś z tym, proszę. Filtrowanie, jakąś etykietę B2B, cokolwiek, byle klient był poinformowany. 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@ag_limited wyślij z rzut ekranu, gdzie pojawia się komunikat, że musisz posiadać NIP. Najlepiej zrzut całej strony. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@N_Nitka28 to nie błąd, tylko brak filtra lub szukania w opisie 😞  Sprzedawcy piszą to w opisie bno inaczej się nie da 😞

Rozporządzenie Ministra Gospodarki z 25 września 2013 r. od 4 stycznia 2014 r. zakazując na terytorium Polski sprzedaży konsumentom niektórych wyrobów zawierających metanol w stężeniach powyżej 3% 🙂 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

ag_limited
#1 Nowicjusz#

Tu nie trzeba zrzutu z ekranu, wystarczy wejsc w jakakolwiek aukcje plynu do spryskiwaczy. Ja rozumiem, ze sprzedawca pisze w opisie, ze tylko na fakture, ale to kazdy jeden sprzedawca to pisze, a ja przez to, jako prywatny klient, nie moge znalezc produktu.

oznacz moderatorów