Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam od kilku dni parametr szybka wysyłka leci w dół ... i to bardzo
Kurier jest o tych samych porach co zawsze czyżby znowu allegro coś kombinuje ??
@AutoPartsPawel doprecyzuj proszę pytanie, jak możemy Tobie pomóc?
W raporcie widzisz szczegóły, jakaś kwestia jest niejasna?
no taka że paczki wychodzą o tych samych porach co zawsze i jakość sprzedaży w tym segmencie nie spadała a teraz nagle zaczęła
i chciałbym abyście to jakoś mi sprawdzili co jest nie tak bo u mnie wszystko wychodzi w czasie do 12 godziny jest kupione i do godziny 12 jest wysłane
@AutoPartsPawel Allegro już kiedyś obiecało, że zmienią sposób prezentacji, ale widocznie nie mają czasu😉, te minus 12 pkt, to jest w porównaniu z poprzednim okresem, czyli ogólnie mówiąc masz mniej o 12pkt niż kiedyś, ale nie oznacza to, że ktoś Ci zabrał 12 pkt. Gdybyś sam sobie robił takie pokrętne statystyki, to jeśli poprzednim miesiącu zarobiłeś 1100, a w tym miesiącu 1000, to według takich statystyk masz teraz -100zł, ale to nie oznacza, że ktoś Ci je zabrał😁
Wiesz ja nikogo nie oskarżam ze ktoś mi punkty sobie zabrał 😄
tylko wiesz zobaczyłem w pierwszy dzień -12pkt mówię ok coś sie stało dobra jutro wróci
następnego dnia znów -12 ... kurde może kurier zabrał paczki a nie odbił na skanerze heh no ale ok
i trzeciego dnia ... no znów -12
mówię no jak tak bedzie to super sprzedawca mi powie PAPA a tego bym nie chciał 😄
@AutoPartsPawel no więc możesz spać spokojnie, jak nic nie narozrabiasz, to SS też nikt Ci nie zabierze 😉