anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Szybka wysyłka

AutoPartsPawel
#7 Wielbiciel#

Witam od kilku dni parametr szybka wysyłka leci w dół ... i to bardzo 
Kurier jest o tych samych porach co zawsze czyżby znowu allegro coś kombinuje ??

Screenshot_2.jpg

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

gdvorek
Moderator
Moderator

@AutoPartsPawel doprecyzuj proszę pytanie, jak możemy Tobie pomóc?

W raporcie widzisz szczegóły, jakaś kwestia jest niejasna?

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

AutoPartsPawel
#7 Wielbiciel#

no taka że paczki wychodzą o tych samych porach co zawsze i jakość sprzedaży w tym segmencie nie spadała a teraz nagle zaczęła 
i chciałbym abyście to jakoś mi sprawdzili co jest nie tak bo u mnie wszystko wychodzi w czasie do 12 godziny jest kupione i do godziny 12 jest wysłane  

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@AutoPartsPawel  Allegro już kiedyś obiecało, że zmienią sposób prezentacji, ale widocznie nie mają czasu😉, te minus 12 pkt, to jest w porównaniu z poprzednim okresem, czyli ogólnie mówiąc masz mniej o 12pkt niż kiedyś, ale nie oznacza to, że ktoś Ci zabrał 12 pkt. Gdybyś sam sobie robił takie pokrętne statystyki, to jeśli poprzednim miesiącu zarobiłeś 1100, a w tym miesiącu 1000, to według takich statystyk masz teraz -100zł, ale to nie oznacza, że ktoś Ci je zabrał😁

oznacz moderatorów

AutoPartsPawel
#7 Wielbiciel#

Wiesz ja nikogo nie oskarżam ze ktoś mi punkty sobie zabrał 😄 
tylko wiesz zobaczyłem w pierwszy dzień -12pkt mówię ok coś sie stało dobra jutro wróci 
następnego dnia znów -12 ... kurde może kurier zabrał paczki a nie odbił na skanerze heh no ale ok 
i trzeciego dnia ... no znów -12 
mówię no jak tak bedzie to super sprzedawca mi powie PAPA a tego bym nie chciał 😄 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@AutoPartsPawel  no więc możesz spać spokojnie, jak nic nie narozrabiasz, to SS też nikt Ci nie zabierze 😉

oznacz moderatorów