Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć. Zauważyłem u konkurencji pewną ciekawa rzecz. W ich ofertach nie wyskakuje tabeka pokazująca tańsze produkty. Czy jest możliwość tego wyłączenia?
Tzn która, od produktów?
@Karmimybrzuszki Jeśli w jakimś produkcie nie ma innych ofert, to tabela nie będzie się wyświetlać
Tylko że to są produkty których jest mnóstwo na allegro. oferty wymagają połączenia z katalogiem a jakims cudem nie są i dalej sprzedawca sprzedaje. Nie chodzi tutaj o kilka ofert ale o ok 800 jednego sprzedawcy. Wszystko promowane lub sponsorowane i nigdzie nie wyświetla się tańsza oferta. Jak dla mnie to sprzedawca jedzie na patencie jakimś lub za pozwoleniem allegro, Jak wczoraj pisałem z Allegro o tym to uzyskałem odpowiedż że z jakiegoś powodu ( nie jestem stroną wiec nie powiedzą z jakiego ) ma oferty odłączone od katalogu. Takie oferty powinny być aktywne tylko do 7 dni, automat powinien wyłączyć. Lecz o 2 tygodnie u tego sprzedawcy brak połączenia z katalogiem. Śmierdząca sprawa
@Karmimybrzuszki Wskaż proszę przykłady takich ofert.
"Takie oferty powinny być aktywne tylko do 7 dni"
Nie znam dokładnie tematu ale jeżeli oferta bez katalogu może być aktywna tylko 7 dni, to nic nie stoi na przeszkodzie aby sobie co 7 dni łączyć te oferty z katalogiem, od nowa aktywować ... i znowu odłączać.
Ale to nie musi być tak, za mało informacji aby przeanalizować co tak ktoś sobie robi z tymi ofertami.