Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć.
coś mi wydzwania od paru dni z 22 167 89 77 - gdzieś tam na necie w opiniach ,że to niby allegro - się podają.
To Wasz numer ?
To Allegro dzwoni z pod tego numeru a raczej jakiś call center na zlecenie Allegro. Mogę być też inne końcówki numeru (dwie ostatnie cyfry).
dzięki - myślałem ,że tpyowy spam
@Butiktalulla tak, potwierdzam. To telefony od nas.
Gdzie mogę zgłosić uporczywe nękanie spod tego numeru? telefon dzwoni po kilka razy dziennie, ale po drugiej stronie słuchawki nikt nie odpowiada. Ktoś czeka kilka - kilkanaście sekund a następnie się rozłącza. Słychać też często jak oddycha. Dla mnie jest to męczące i upierdliwe. Proszę o interwencję!
@interszafa Sugeruję, abyś zablokował ten numer na swoim telefonie.
W PUNKT. Zablokowałem już maila od allegro, bo dostawałem po dwa dziennie ze spamem, teraz zablokuje jeszcze numer telefonu od allegro, bo za często dzwonicie. 😂
Ten problem natarczywego wydzwaniania dotyczy również mnie. Kilka razy dziennie odbieram dzwoniących z tego numeru i nikt się do mnie nie odezwał. Skoro to Wasz telefon, to dlaczego mam go blokować? Może ktoś dzwoni w ważnej sprawie. Czy nie można przestać do mnie dzwonić, a później milczeć lub odezwać się po dodzwonieniu?