Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego nie mogę wybrać drugiego parametru?
Pierwszy kolor/wzór a drugi chciałem rodzaj materiału wykończeniowego(polar/microfibra) pod nazwą wykończenie.
@eyecushion Czy mógłbyś przesłać tutaj zrzuty lub zdjęcia swojegego ekranu obrazującego tę sytuację?
@eyecushion nie widzimy twoich wielowartościowości musisz zrobić "zdjęcie ekranu" bo link odsyła do ustawień każdego konta z osobna
@eyecushion Niestety w ten sposób nie dowiem się, na czym polega ten problem, dlatego też poprosiłam Cię o dokładne zdjęcie Twojego ekranu. Czy w tej sytuacji pojawia się jakiś komunikat albo jeden z przycisków jest nieaktywny?
@_HolaOla_ możesz zaakceptować grafikę?
Co to znaczy? Mam do wyboru tylko jeden parametr.
@eyecushion Prawdopodobnie w tej kategorii Allegro umożliwia wybór tylko jednego parametru.
Gdzie albo kto może to potwierdzić?
Możesz zapytać na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=4a6df9f8-0556-4b18-8930-68906a58c18e
@eyecushion Skonsultuję tę kwestię z właściwym zespołem, ale podaj mi proszę jeszcze dokładną kategorię, w której chcesz wystawić tę ofertę.
@eyecushion Już masz potwierdzone 🙂 Wybór parametrów jest różny dla różnych kategorii. Niedawno ten wybór ograniczono, wcześniej był większy.
@_HolaOla_ i tak nie doda innych parametrów bo jak zerkniesz w ofertę to ich nie ma uzupełnionych, koniec "." ani ilości w zestawie ani rozmiaru czy jakie tam są inne parametry w tej kategorii @eyecushion
@eyecushion tu nie masz uzupełnionych parametrów
Myślisz że jeszcze coś może brakować. Co może jeszcze brakować. Nie mam kodów paskowych i na razie nie będę miał.
@eyecushion Generalnie to nie ma takiego parametru w tej kategorii. Teoretycznie mógłbyś prosić o dodanie takich parametrów ale jest to bardzo ogólna kategoria więc są bardzo nikłe szanse.
dodaj sobie z palca paramert np kolor albo rozmiar i bedziesz mial druga opcje do wielowartosciowosci
To nie jest tak jak myślisz. Chciałem to zrobić, ale to jest nie aktywne. Swoją droga tak powinno być.