Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzisiaj dostałem ostrzeżenie że przestałem spełniać warunki SS. Przeglądam i przeglądam wiadomości i z tego co widze na wszystkie odpowiedziałem w terminie . O co tu chodzi ? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@eightbitclone2 pewnie coś przegapiłeś , skonfiguruj poprawnie skrzynkę e-mail i udzielaj odpowiedzi przez nią . Pytanie - odpowidź - kosz ... nic nie przegapisz .
Raczej nic nie przegapiłem, nie mam tych pytań zbyt wiele miesięcznie i na wszystko odpisuje na bierząco więc tym bardziej jestem zdziwiony i chciałbym wiedzieć komu nie odpisałem w terminie ?
@eightbitclone2 Kawaleria ( moderatorki) sprawdzi. Ale zobacz czy np od tego samego klienta w tej samej konwersacji nie masz pytania zadanego przez inny produkt - wtedy to liczy się oddzielnie.
Acha.... No to chyba chodzi o to ? To są 2 wiadomości scalone w jedną w oknie wiadomości, ale Allegro uważa że nie odpowiedziałem w terminie i wali kijem ? Ręce opadają po prostu.... Trzeba bedzie chyba zainwestować w autoresponder zamiast dbać o klientów i im ręcznie odpisywać . Cóż, no i po moim super Sprzedawcy...;)
@eightbitclone2 zweryfikuj w skrzynce emai , jeśli są dwie pozycje to to , jeśli w jednej to coś innego . SS wróci za miesiąc .
@eightbitclone2 a odpowiedziałeś na te dwie wiadomości w przeciągu 24 godzin?
@eightbitclone2, podejrzewamy, że to chwilowy problem techniczny po naszej stronie. Jutro wszystko powinno wrócić do normy. 🙂
Hmm...właśnie dostałem maila że straciłem status super sprzedawcy..... Szybko poszło ?
A dzisiaj właśnie dostałem maila że mnie zapraszają do programu "Super Sprzedawca" bo spełniam wszystkie warunki..... .... Już sam nie wiem czy sie śmiać czy płakać....Obłąkana firma....