anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Udostępnienie danych konta o stanach magazynowych i danych allegro

fhuartpol
#8 Zapaleniec#

Witam , chcę zacząć współprace z inną firmą która zajmuje sie sprzedażą w innych krajach, do tego musiałbym im udostępnić powiązanie konta z ich magazynem dotyczy to aktualnych ofertach i dostęp do konta, do dzisiaj od konsultantów allegro nie mogę doprosić się kontaktu i odpowiedzi na moje pytanie , w jak szerokim zakresie będą mieli dostęp do moich danych ?? , 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@fhuartpol w bardzo szerokim 😉 
Tutaj masz w skrócie możliwości wszystkich metod api - https://developer.allegro.pl/tutorials/lista-metod-rest-api-allegro-yPyaj0wG3C4 

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@fhuartpol, w jaki dokładnie sposób kontaktowałeś się z konsultantem? Nie widzę żadnej wiadomości. O jakie konkretnie powiązania chodzi? Domyślam się, że masz na myśli API. Jeśli tak, to wszystkie żądania zasobów REST API wymagają przekazania tokena OAuth w nagłówku Authorization, więc aby aplikacja działała poprawnie i wykonywała działania w Twoim imieniu, konieczna jest autoryzacja i jego potwierdzenie. 

Jeśli chcesz otrzymać więcej informacji o API Allegro, to tutaj jest forum dla sprzedających korzystających z API i nasi pracownicy z zespołu API odpowiedzą na wszelkie Twoje pytania. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

fhuartpol
#8 Zapaleniec#

2 razy prosba o kontakt telefoniczny

oznacz moderatorów

fhuartpol
#8 Zapaleniec#

Nie znam się na tym na tych internetowych formułkach chciałem normalnie się dopytać

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@fhuartpol, rozumiem, przykro mi, że nie skontaktowano się z Tobą wedle ustaleń. Poprosiłam o pilny kontakt telefoniczny. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

fhuartpol
#8 Zapaleniec#

ok dziękuję bardzo

oznacz moderatorów

fhuartpol
#8 Zapaleniec#

Witam minely 4 godziny i dalej brak kontaktu , tak się zastanawiam dlaczego z Wami jest tak trudno się skontaktować szybciej do prezesa rady ministrów idzie się dodzwonić skontaktować ;-(

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@fhuartpol, bardzo mi przykro, że tak długo to trwa:( Poprosiłam ponownie o pilny kontakt telefoniczny - mam nadzieję, że tym razem szybko się z Tobą skontaktują. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów