Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy Wam już w ogóle "śmigło do reszty urwało" z tym naliczaniem ujemnych punktów?
Jak utrzymać konto na neutralnym poziomie skoro sobie z kosmosu wymyślacie minusowe punkty?
Od 9 dni nie sprzedałem nic. I nagle dzisiaj dostaje minus sześćdziesiąt punktów za co? Bo nie wyslalem towaru w dniu zamówienia.
Nigdzie nie napisalem że to zrobie. Są powody dla ktorych wysylam do 3dni. Bo zebym wyslał w 4 dniu, to by był powiedzm powód, ale tak nie bylo!
Nastepne: klient mi zglosil że nie doszlo powiadomienie o nadaniu przesylki, pomimo wprowadzenia numeru śledzenia Inpostu w szczegołach zamowienia na karcie Allegro. To ze nadaje bezpośrednio w Inpoście, wynika z kolejnych braków w systemie nadawania Allegro, ale po podaniu numeru śledzenia automaty powinny "sie odnaleźć", no w kazdym razie nie będę osobno powiadamiał klientów.
@Caly_1 czy w momencie nadawania bezpośrednio przez InPost, dodajesz maskowany adres e-mail klienta z zamówienia? Zamówienie nie zostało zaliczone jako wysłane w terminie, ponieważ nie otrzymaliśmy automatycznie statusów przesyłki, przez co nie mamy informacji o jej nadaniu. Dla zamówienia f79aa571-bd61-11f0-99c8-67e30d1671cb, widzę, że deklarowany czas wysyłki to 3 dni i nie wymagaliśmy wysłania jego tego samego dnia.
Ważne jest, aby prawidłowo dodwać maskowany adres e-mail klienta, ponieważ inaczej nie otrzymujemy statusów przesyłki i wpływa to na jakość Twojej sprzedaży oraz brak powiadomienia dla klienta.
Na podstawie dodanego numeru listu przewozowego do zamówienia, zgłosiłam je do wykluczenia z jakości Twojej sprzedaży. Jutro zobaczysz przeliczenie w statystykach.
Nie podaje tego adresu bo kiedyś (z rok czy 2 lata temu, nie pamietam) jak próbowałem go uzyć to przyszla zwrotka z Allegro (ze nie dotarł do adresata z jakiegos tam powodu) i dla pewnosci, bym w razie problemu mógł podać klientowi kod otwarcia skrzynki, zacząłem podawać swój adres e-mail (który nie szwankuje). Jak juz wspomnialem, podałem nr. śledzenia paczki w szczegółach zamowienia. Jest wciaż klikalny, pokazuje historie paczki a zatem poprawnie wprowadzony. Skoro system Allegro, nie wykrywa nadania w ten sposób, no to bedzie tylko ze szkodą dla klientów. Nie mogę ryzykowac z podawaniem adresu"maskowanegi" do którego nie mam dostępu, bo to moja "kopia bezpieczenstwa", z której mogę szybko skorzystać. Klient moze np. nie miec przy sobie tego telefonu na ktory powinien przyjsc kod, i co wtedy? Mialbym szukac po interface'ach kodów, szarpac się z Inpostem czt z Allegro ? Nie, dziekuję. Własny e-mail jest pewny, prosty w obsłudze.