Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W związku z tym, że spora ilość klientów nie zauważa komunikatu o urlopie może dało by się zrobić aby podczas klikania "Kup teraz" klientom wyskakiwał w dodatkowym oknie komunikat o urlopie? Dzięki temu moglibyśmy normalnie odpocząć i nie odpisywać na e-maile z zapytaniami typu: "Jak długo mam czekać na wysyłkę?" "Jesteście złodziejami, zapłaciłem za towar i brak kontaktu z waszej strony" itp...
To samo dotyczy dyskusji. Może w czasie urlopu moglibyście wysyłać automatyczną odpowiedź w dyskusjach, że sprzedający ma urlop i czas odpowiedzi może się wydłużyć.
Pozdrawiam
Krzysztof
@krzyszu18 Ja to bym podświetliła całą stronę aukcji na czerwono i znakiem wodnym napisała URLOP. Tą rameczką, która jest teraz, to se można .......
Ale jaki urlop? Jeśli jest urlop to się zamyka sklep nie ma Kup teraz. Kupisz po urlopie.
xyz96 MASZ RACJĘ , ALE TO POWINNO BYĆ ROZWIĄZANE SYSTEMOWO . WZNAWIANIE OFERT HURTOWO PO POWROCIE Z URLOPU MOŻE GENEROWAĆ BŁĘDY . JEDNA ZAKŃCONA BO URLOP , A DRUGA PO AKURAT SIĘ WYSPRZEDAŁA . PRZEGLĄDAJ TERAZ PARĘ SETEK , A NAWET TYSIĘCY OFERT I SEGREGUJ KTÓRE WZNOWIĆ , A KTORE MUSZĄ ZACZEKAĆ . pODCZAS UROLPU OFERTY NIE POWINNY BYĆ WIDOCZNE DLA KUPUJACYCH , KOŃCZY SIĘ URLOP WSZYSTKO WRACA TO STANU Z PRZED JEGO POCZĄTKU .
@mdrogeria, kurde wyłącz capsa, bo piszesz odwrotnie, zamiast duże to małe 😕
@krzyszu18 To i tak Cię nie uchroni przed spadkiem jakości sprzedaży (i odejmowaniem punktów - np. za nieodpisywanie w terminie na wiadomości - w dedykowanej ku temu zakładce).
Jak to ktoś z allegro napisał, "urlop to jest tylko informacja" (a nie faktyczny urlop).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
najlepiej ustawić więc czas realizacji na 60 dni i z głowy, przeciez jest informacja przy zamówieniu 😄
@konto zamknięte Idziesz o zakład, że znajdą się tacy, którzy i tego nie zauważą, a później będą zakładali dyskusję?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Patryk0701Niestety zgadzam się z "analfabetą" , że jak urlop to sklep się zamyka. Normalnie idziesz do sklepu, drzwi zamknięte i już.