Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy próbie dodania produktu poprzez formularz (w tytule aukcji) wyskakuje komunikat:
Oczywiście żadnego numeru tam nie ma. Nie ma również znaczenia czy wpisuje litery, cyfry czy cokolwiek. Przy próbie uzupełnienia pola, po prostu od razu wyskakuje ten komunikat, który uniemożliwia wystawienie oferty.
Próbowałam się wylogować, zalogować ponownie, 2 różne przeglądarki oraz z telefonu.
Chwilowy bug? Kto
@kanonic Czy możesz przesłać mi zdjęcie lub zrzut całego ekranu z tym komunikatem?
Wstawiam screen. Wystawiłam nowe ogłoszenie - przeszło, jednakże zostało skasowane przez allegro. Otrzymałam również maila z ostrzeżeniem:
"Dzień dobry,
Usunęliśmy Twoją ofertę, ponieważ naruszała nasze zasady. Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje.
W opisie oferty nie możesz zamieszczać informacji, które nie odnoszą się do oferowanego produktu.
Usuń z opisu dane kontaktowe, informacje dotyczące przelewu lub też numeru rachunku bankowego."
@kanonic Musimy poczekać, aż moderatorki zatwierdzą obrazek > na razie go nie widać.
@Ziolko39 Niedziela, obsługa forum nie działa, a od sprzedających wymagane jest aktywne działanie 24/7.
@ART_FOTO Była dyżurna moderatorka, ale już za późno.
I znowu to samo...
@kanonic prześlij proszę zrzut ekranu z tym komunikatem, na którym widoczny będzie cały ekran wraz z godziną i datą oraz adresem strony.
Widzę, że już go przesłałeś, ale potrzebny jest aktualny zrzut z aktualnym problemem i widoczne pełne okno przeglądarki, abym mogła zgłosić problem do Działu technicznego.
Rozumiem, że w tym wypadku również próbowałaś skorzystać już z innej przeglądarki i problem dalej występuje?