Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Wystawiam produkt na allegro i po jakimś czasie zostaje z niego zdjęty z informacją: "Opis oferty nie może wprowadzać kupujących w błąd."
Produktem jest pendrive 1TB i nie rozumiem dlaczego wyskakuje mi informacja że wprowadzam w błąd.
Opis załączam poniżej, może ktoś jest w stanie mi pomóc.
XIAOMI USB 3.1 Flash Drive
Dane techniczne:
Pojemność - 1TB (966GB)
USB 3.1
Zakres zastosowania: telefon komórkowy/komputer/kamera/dron/nawigator
Obsługuje: Windows 7/8/10, Windows Vista, Windows 2000, Mac OS X, Linux
Gratis do Pendrive dwie przejściówki na USB typ "C" oraz mikroUSB
@Renia40G Odpisz na wiadomość z informacją o usunięciu oferty. Twoje pytanie trafi wtedy bezpośrednio do osób, które znają szczegóły tej sprawy i przekażą Ci wszystkie informacje.
ma dokładnie 966GB (jak wejdziesz w właściwości po podłączeniu do komputera) więc ma 1TB!!!
W celu wyjaśnienia
@Renia40G pokazywać może nawet milion GB. Pytanie brzmi ile posiada realnej pojemności.
Po raz kolejny proszę pokaż mi link do jakiejś oficjalnej strony producenta (XIAOMI) z tym konkretnym produktem.
I tak wiem że go nie zobaczę bo najzwyczajniej taki produkt nie istnieje.
Kolejna sprawa. Podłącz pendrive do kompa, zacznij kopiować dowolne pliki i daj znać kiedy skończy się miejsce. Obstawiam, że w okolicy 32 lub 64 GB maksymalnie ale też nie byłbym zdziwiony gdyby to było tylko 16 GB.
ale myślisz, że ktoś z Allegro się na tym zna i to jest powód usuwania?
"ale myślisz, że ktoś z Allegro się na tym zna i to jest powód usuwania?"
Tak. Dokładnie tak. Pracownicy Allegro to specjaliści, często najlepsi albo nawet wybitni, a nie dzieci z piaskownicy 😁
@seeyougameDziękuję Ci za napisanie tego posta 😍 Dawno się tak nie uśmiałam 😂 Aż przepona zaczęła mnie boleć.