Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę mi wyjaśnić, na jakiej podstawie usunięta została moja oferta.
W szczególności:
Wystawiłem ofertę - klawiaturę. Podałem niezbędne informacje, parametry itp.. dodałem link do strony producenta - tak PRODUCENTA, na której jest info, wszelkie info o tym modelu, o tym produkcie. Produkcie w kwestii informacyjnej, nie sprzedażowej.
Link: https://spcgear.com/pl/product/gk540-magna-kailh-brown-rgb/
Gdzie tutaj jest link umożliwiający bezpośredni zakup z tej strony, tj "spcgear.com" ?
Proszę o wyjaśnienie, bo nie rozumiem dlaczego moja oferta została usunięta.
Chyba sobie sam zrobię takie "allegro" ale bardziej "wesołe", żeby ludzie mieli swobodę sprzedaży.
Załączam zrzuty ekranu.
Cześć, @Shadow_Angel. Źródłem naruszeń jest możliwość przekierowania na inne strony sprzedażowe, których logotypy znajdziesz pod ''Sprawdź ofertę w:'' - umieszczanie linków, zawierających takie przekierowania, jest niedozwolone.
Rozumiem. Czyli nie chodzi o strony z linkiem do zakupu. Chodzi o jakiekolwiek strony firm, które produkują coś, co można sprzedać. Czyli jeśli chciałbym umieścić link do dokumentu PDF, lub informacji na stronie, która zwiera niezbędne informacje na temat produktu który chcę sprzedać, to nie mogę tego zrobić, tylko sprzedać w ciemno. Bo przecież nie mogę kopiować danych z innych stron, bez pozwolenia ich twórców. Czyli generalnie nie mogę nic sprzedać, lub nakopać się godzinami i kontaktować ze wszystkimi których produkty chcę sprzedać. Masakra... regulaminy to zło. Tym bardziej jeśli jest to tak uogólnione jak tutaj. Automat wycina produkt w eter. I co teraz ? Zmartwychwstanie ?
Gdzie szukać teraz tego co usunęliście, chciałbym poprawić ?
@Shadow_Angel Niestety ale tak jest. Tak działa 'intelygentny inaczej " algorytm Allegro > ja kiedyś zamieszczałem linki do stron z instrukcjami > też zamykali aukcje.
A Twojej zamkniętej aukcji nie ma w zakończonych?
@Shadow_Angel Niestety, ale na podanej przez ciebie w linku stronie masz możliwość przekierowania na inne strony sprzedające tą klawiaturę