anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Uszkodzone pudełko

COMTER
#12 Orędownik

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

COMTER
#12 Orędownik

Aż boję się otwierać bo czuję, że nic tam nie ma. Zaznaczam, że telefon dla klienta był w pudełku fabrycznie zaplombowany. pudełko było w idealnym stanie.Zwracający na oryginalne pudełko nakleił adresówkę , plomba zerwana i stan jak widać. Co mam z tym zrobić bo na pewno nie przyjąć zwrotu zapewne.

oznacz moderatorów

COMTER
#12 Orędownik

2026-07-19 uszkodzone pudełko 001.JPG2026-07-19 uszkodzone pudełko 002.JPG2026-07-19 uszkodzone pudełko 003.JPG

oznacz moderatorów

COMTER
#12 Orędownik

2026-07-19 uszkodzone pudełko 004.JPG

oznacz moderatorów

COMTER
#12 Orędownik

Otworzyłem już otwartą i w środku jest tylko instrukcja i nic więcej. Nawet nie wiem od kogo jest i z jakiej miejscowości. Dzisiaj ją dopiero sprawdziłem.600000408655002017693584

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@COMTER Przesyłka to zwrot zamówienia nr 5a9cbfa0-788d-11f1-a21d-9f1668df4d24. Widzę, że oddałeś już klientowi pieiniądze po dyskusji. 

Skontaktuj się z kupującym i złóż reklamację u przewoźnika.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

COMTER
#12 Orędownik

Jaki  to klient i numer aukcji bo nie widzę. Tzn oddałem przed zwrotem pieniądze i mam zwrot z pustą paczką?

oznacz moderatorów

COMTER
#12 Orędownik

Mogę prosić o datę sprzedaży i linka do mojej dyskusji i zwrotu.

oznacz moderatorów

COMTER
#12 Orędownik

I nie mam też dowodu zakupu który został wysłany a nie mam paragonu z datą.

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@COMTER szczegóły dotyczące zamówienia 5a9cbfa0-788d-11f1-a21d-9f1668df4d24 znajdziesz w zakładce Zamówienia.

Basia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@COMTER masz protokół szkody z odbioru, jak nie to nauczka na przyszłość, przyjąłeś paczkę bez uwag, klientowi oddaj kasę i pilnuj się na przyszłość 🙂 

Paczki uszkodzone od razu się zgłasza, wtedy wstrzymujesz zwrot kasy dla klienta i czekasz na reklamacje od przewoźnika 🙂

Masz numer zwrotu XY7X/2026 masz numer na etykiecie wejdź w zwroty https://salescenter.allegro.com/returns i se wyszukaj 🙂