Witam, kiedy próbuję opublikować nowy produkt, system wyświetla następujący komunikat: (W ramach One Fulfillment można publikować wyłącznie produkty wymienione w katalogu Allegro. Jeśli nie opublikujesz tego produktu, szczegóły dotyczące Twojej pozycji pozostaną zapisane jako wersja robocza. Po zmodyfikowaniu parametrów produktu możesz opublikować inne pozycje z katalogu). Jak mam postępować, jeśli nie chcę publikować żadnych produktów z katalogu?
Innymi słowy, jak mogę bezpośrednio utworzyć nową pozycję produktu w One Fulfillment dla pozycji, która jeszcze nie istnieje?
ID 18144053075
@Haofeng-PL w one fulfillment nie opublikujesz oferty, jeżeli nie połączysz jej z katalogiem. Jeżeli nie ma takiego produktu w katalogu musisz go utworzyć.
Wyjaśniając komunikat - jeżeli produkt się nie utworzy, to oferta zostanie zapisana jako wersja robocza. Utworzenie produktu tu jest opisane jako jego opublikowanie. Po prostu utwórz nowy produkt tak jak to robisz standardowo.
Dziękujemy za pomoc. Zapisaliśmy wersję roboczą, ale kiedy ponownie opublikowałem ofertę, system wyświetlił komunikat, że nadal wymagany jest wybór powiązanego produktu.
Dziękujemy za pomoc. Zapisaliśmy wersję roboczą, ale kiedy ponownie opublikowałem ofertę, system wyświetlił komunikat, że nadal wymagany jest wybór powiązanego produktu.
Cześć, @Haofeng-PL. Proszę, sprawdź czy po kliknięciu ''Save offer draft'' możesz wystawić ofertę bez wybierania produktu z Katalogu.
Witam,
Po zapisaniu wersji roboczej musimy wybrać produkty z katalogu przed kliknięciem „Opublikuj ofertę”.
Czy mogliby Państwo sprawdzić tę sprawę, korzystając z poniższego linku?
ID: 18144053075
Numer referencyjny: 0721545453990
@Haofeng-PL Czy możesz doprecyzować czym różni się produkt podpowiadany przez Katalog od tego, który chcesz wystawić?
Jakie parametry są inne?
Na zdjęciu, które jest widoczne na zrzucie oba produkty wyglądają jak ten sam model.
Witam, obecnie nie ma rozbieżności w informacjach. Nie chcemy jednak korzystać ze starego linku, ponieważ nie zawiera on elementów brandingowych. Wymagamy dodania elementów brandingowych dla tego konkretnego produktu. Kiedy zgłosiłem nieprawidłowe informacje o produkcie w celu zmiany elementów brandingowych, prośba została odrzucona. Co mam zrobić?
Jestem nawet twórcą tych dwóch linków do produktów, ale nie mam uprawnień, aby je modyfikować.
@Haofeng-PL Skorzystaj z możliwości przesłania uwag do odrzuconego zgłoszenia. Link znajduje się w zakładce z listą zgłoszonych zmian w produktach. Wystarczy kliknąć w szczegóły przy konkretnym produkcie.