Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
mam bardzo nietypowy problem mianowicie założyłem konto allegro dla taty (już od 14 lat na allegro) i korzystamy z niego na zmianę raz on raz ja czyli syn. Przez te wszystkie lata nie było problemu gdyż tylko kupowaliśmy produkty na allegro natomiast od jakiegoś czasu ja czyli syn wystawiam produkty na sprzedaż i posiadam problem z wypłatą środków ponieważ dane mojego konta bankowego nie zgadzają się z danymi z allegro (dane konta zapisane na tatę).
Oczywiście wiem, że najłatwiej założyć nowe konto na siebie lecz mam wystawionych dużo produktów , dodatkowo posiadam teraz SMART'a na danych z konta taty. Robienie wszystkiego od nowa byłoby bardzo żmudne....
Ktoś mógłby podpowiedzieć co w takiej sytuacji zrobić? Zmiana imienia i nazwiska oczywiście nie wchodzi w grę już próbowałem.
Dziękuję z góry za pomoc.
@jsmove Niestety w takim wypadku nie będziesz mógł wypłacić środków na swoje konto. Dane konta bankowego i Allegro muszą być ze sobą zgodne. Dodatkowo zaznaczę, że korzystanie z konta w ten sposób jest zabronione i może skutkować blokadą.