Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Każde zamówienie w zakołace zamówienia dostało znaczek fv chociaż klient jej nie wybrał pojawił się taki problem u kogoś
Witam, potwierdzam mam ten sam problem mimo, że klienci w formularzu nie wybrali FV.
@Dampol24_pl @Super-Price_IMP Możecie przesłać zrzut ekranu, na którym ta nieprawidłowość będzie widoczna?
Każde zamówienie ma znaczek FV
@Client:44052296 @Dampol24_pl @_Likos_ @Auto_Partner_SA @HubertusAgro Konsultuję tę sprawę. Gdy będę mieć więcej informacji, odezwę się tutaj ponownie.
zostało naprawione dziękuje
@nat_not Myśle że to nie jest nieprawidłowośc lecz możliwość elektronicznego dołączenia dowodu zakupu
PO otwarciu nie ma danych do FV które tam powinny sie znajdować a które kupujący wypełnia jeśli chce FV. W zamian za to jest opcja : Prześlij dowód zakupu , albo druga opcja: dowód zakupu został wysłany poza allegro
No i fajnie
Tylko że to nie powinno być oznaczone jako FV bo wprowadza w błąd no i oczywiście trudno jest robic zdjęcia/skany paragonów fiskalnych zabiera to dużo czasu.
Prościej je po prostu włożyć do przesyłki.
Tak że ja osobiście dziekuje , nie skorzystam 🙂
Chyba większość ma ten problem bo ja też 😞
Można dołaczyć dowód zakupu 😀 kolejne ułatwienie allegro
Dowód zakupu można było do tej pory dołączyć jak klient wybrał opcje FV a w tej chwili wszystkie zamówienia się tak świecą i trzeba sprawdzać czy jest faktyczna FV czy wystarczy wydrukować paragon
Ikona FV pojawiła się nawet przy starych zamówieniach już dawno zrealizowanych.
Gratuluje pomysłu umieszczenia ikony z napisem FV przy każdym zamówienie jako odnośnik do dowodu zakupu teraz na pewno jasno i czytelnie będzie widać komu trzeba wystawić fakturę a komu paragon. Naprawdę kto to wymyślił?
Mam dokładnie ten sam problem - wchodzę zrobić wysyłkę a tu sypnęło fakturami. Klikam a nigdzie nie ma podanych danych do wystawienia FVAT. Mam nadzieję, że szybko usuną bo to jest kompletnie bez sensu.
U mnie to samo. Nie wiem komu wystawić fakturę a komu paragon. Szkoda tylko czasu bo trzeba wejść w każdą aukcje i sprawdzać kto o FV prosi. Paranoja
Chodzi o to aby sprzedawca miał jeszcze więcej klikania i sprawdzał do którego zamówienia klient wybrał fakturę, a do którego nie. To takie nowoczesne allegro!
To jest nienormalne, jak teraz rozpoznać kto chce fakturę
Zgadza się, ale allegro na siłę uszczęśliwia sprzedawcę i to na każdym kroku.
Najgorsze jest to że pewnie to zmienią i zamiast ikony FV z przypadku paragonu będzie jakaś ikona paragonu ( zapewne zmiana ma zmobilizować sprzedających do wrzucania paragonów na allegro co nawet w przypadku faktur niewiele osób robi) sprawi to że będzie większy bałagan i czytelność konieczności wystawienia faktury ostatecznie spadnie...
Przy każdej sprzedaży wyskakuje mi faktura, choć nie ma danych do faktury. Kiedy to naprawicie ?
Przed chwilą wskoczyło mi we wszystkich sprzedanych oznaczenie że klient chce fakturę a pola te są puste, zawsze po kliknięciu były dane do faktury a teraz są puste pola.
Wygląda to tak jakby każdy chciał fakturę, jak teraz rozpoznać kto chce naprawdę skoro przy każdym jest ten znaczek @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_