Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Każde zamówienie w zakołace zamówienia dostało znaczek fv chociaż klient jej nie wybrał pojawił się taki problem u kogoś
Masz rację - jakaś pomyłka. Teraz za każdym razem muszę sprawdzać czy faktycznie klient chce fakturę. Same paragony dodajemy do przesyłki zawsze.
patologia kolejna, kolejne niepotrzebne zmiany, kolejne wynagrodzenia dla informatykow....
Przegięcie na maxa, utrudnia to pracę i pakowanie, już nie wspomnę o ciągłych mailach o zmianach, nie możecie raz na pół roku @_HolaOla_ tego zrobić ? chyba że to specjalnie co przeoczyć podwyżki i nie podnosić cen 😞 Ogarnijcie się bo już większość sprzedawców sprzedaje drożej na allegro niż w swoich sklepach 😞 wczoraj zaoszczędziłem 40 zł na takich zakupach !!! a Wam ucieka kasa 😞
@kostas11 Naprawdę martwisz się tym, że Allegro kasa ucieka? Ja się tym nie martwię, na biednego nie trafiło 😁
To jest tak jak za "ulepszanie" bierze się ktoś kto nigdy nie sprzedawał ale za to wie najlepiej....
Czyli nie tylko ja tak mam... zawału prawie dostałam bo F wyświetla się też przy zrealizowanych zamówieniach .
Kontaktowałem się w tej sprawie właśnie z obsługą allegro twierdza ze to błąd techniczny.
U mnie to samo. Prosze o zmiane tak jak było wczesniej a nie z **piiip** coś mieszacie.
Ogólnie pomysł dodania faktury dla klienta jest niczego sobie, ale oznaczcie ikony w których ktoś chce fakturę np na CZERWONO, inaczej cała praca staje się coraz bardziej zniechęcająca przy tych nowościach
Podejrzewam, że chcieli "ułatwić" temat dodawania faktury do zamówień wyciągając ten przycisk na wierzch. Wyszło jak zawsze, czyli burdello. 😛
Dodatkowo taka ciekawostka, jeśli wysyłacie faktury klientom, którzy nie prosili o FV, to nie mają oni aktywnego w zamówieniu przycisku "pobierz fakturę". My przy wysyłce części zamówień w dropie, wystawiamy faktury i dołączamy do zamówień Allegro. Dzisiaj klient podesłał nam zrzut ekranu zamówienia już po dodaniu przez nas faktury VAT. Nie ma jej jak pobrać.
Tu za chwilę nic nie będzie działać, a moderacja będzie jak małpki wklejać kolejne pochwalne peany na rzecz "ulepszeń" interfejsu.
Nie ma co panikować.
Jest to chwilowe, ponieważ za jakiś czas czas będzie dodany symbol paragonu tam gdzie paragon i symbol FV tam gdzie FV.
Pracują nad grafiką paragonu chyba
Także mam ten sam problem, zamiast to rozwiązać jakąś inną ikoną typu nwm PA albo umieścić to gdzieś w zakładkach to zrobili wszystko na jedno kopyto żeby tylko się sprzedający mógł więcej namęczyć
mamy to samo, zgłoszone na czacie - mają zweryfikować.
o ułatwieniach jak powyżej nie widzieliśmy w aktualnościach żadnego info
Może to rozwiązanie tymczasowe, ale z tego co widzę to kliknięcie w filtr "klient prosi o fakturę VAT" działa jeszcze poprawnie i wskazuje tylko te zamówienia, do których klient chce faktycznie fakturę. Co nie zmienia faktu, że znaczek FV przy każdym zamówieniu jest bardzo mylący.
Witam ,mam to samo i jest to irytujące bardzo mylące. Musze sprawdzać w szczegółach czy chce FV Pozdrawiam
Naprawiono dzięki
Lepiej jak te wysyłanie dokumentu zostanie w przycisku AKCJA
Usunęliśmy ikonę. Dziękuję za Wasze zgłoszenia i zaangażowanie.
Przepraszamy za utrudnienie, które powstało w wyniku tego wdrożenia.
@nat_not a kiedy zostanie naprawiona możliwość pobrania faktury przez Kupującego w zamówieniu? Obecnie Kupujący, który otrzyma tak FV, a nie prosił o nią, nie ma przycisku "pobierz fakturę".
A dzisiaj jest to samo, raz ikona FV jest a raz jej niema