anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wczoraj wystawiłem na sprzedaż tester .Transakcja 4e311954-9fd9-44b7-9d77-3ee3966923fe.Zniknął

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:51936429
#10 Popularyzator

Wczoraj wystawiłem na sprzedaż tester .Transakcja 4e311954-9fd9-44b7-9d77-3ee3966923fe.Dzisiaj samorzutnie zniknął i znalazł się w "zakończonych". Straciłem możliwość sprzedaży i opłatę za promowanie. Musiałem znów umieścić aukcję i zapłacić za promowanie. Czy można to skorygować? Niczego dzisiaj nie usuwałem.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
Client:35386082
#16 Inspirator

W mailu masz powód zamknięcia aukcji, przeczytaj i popraw aukcję, bo znów Ci zamkną.

oznacz moderatorów
#10 Popularyzator

Nic złego nie było w aukcji. Podobną sprzedałem wczoraj. Dobra próba, ale niestety nic nie dająca. Powód powinien być podany PRZED ZAMKNIĘCIEM AUKCJI. Jakbym nie płacił to może co innego. Allegro robi dobrą kasę na sprzedawcach, ale terroryzm to niewłaściwa forma traktowania sprzedawców, lub kupujących. 

oznacz moderatorów
#10 Popularyzator

Dodam, ze podobnych aukcji jest w tej samej kategorii 11 . Wiem o co chodzi. Wielcy sprzedawcy sprzedają starą wersję testera z monstrualnymi marżami. Ali stosuje niskie ceny na te testery. Mój jest nowym modelem i mam prawo to napisać w tytule. Nie zarabiam też 300, ani 400% na wycofanych przez Ali modelach. Na ostatniej aukcji zarobiłem 17zł! Uhuuuuuuuu.🤣🤣🤣

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:51936429 usunięcie tej oferty było błędem po naszej stronie, za który Cię przepraszam. Opłata za promowanie tej oferty wróci automatycznie na Twoje saldo. Nowa oferta jest wystawiona w dobrej kategorii. Jeszcze raz przepraszam za tę sytuację. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#10 Popularyzator

Serdecznie dziękuję Olu .

Pozdrawiam.

Krzysztof

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka