Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
na allegro planuję sprzedawać domy modułowe bez działki.
Właśnie przechodzę przez weryfikację konta i mam 4 krok "Ustaw warunki sprzedaży" czyli: reklamacja, zwroty, dostawa.
Nie bardzo wiem co mam tu wybrać. Zwłaszcza, że jak patrzę po ogłoszeniach np. Całoroczny Dom Modułowy 70m2 TF70 Hausformator Wrocław - Domy modułowe (11716374651) - Allegro.pl to nie widzę takich opcji.
Pytanie. Jak mam założyć / zweryfikować konto, aby użytkownik (klient) mógł obejrzeć moje ogłoszenie, ale nie mógł kupić, a jedynie wyświetlić mój nr telefonu tak jak w podanym przykładzie?
@Fjordom Cześć. 🙂 W kategorii Nieruchomości -> Gotowe domy bez działki -> Domy modułowe możesz wystawić wyłącznie ogłoszenie (oznacza to, że żaden Kupujący nie kliknie przycisku "Kup teraz"). Warunki zwrotów nie będą widoczne w takim ogłoszeniu. Pamiętaj tylko, aby w formularzu wystawiania uzupełnić sekcję "Kontakt" 🙂
Z tego co rozumiem, nie mogę wystawić ogłoszenia dopóki nie zweryfikuję konta.
A żeby zewryfikować konto muszę "ustawić warunki sprzedaży". Pytanie co mam ustawić w reklamacji, zwrotach i dostawa. Cokolwiek?
@Fjordom Tak, na koncie firmowym warunki zwrotów muszą być dodane. Uzupełnij je w taki sposób, jakbyś sprzedawał produkt, który Kupujący rzeczywiście mógłby zwrócić. 🙂