Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, sprzedałem przedmiot na Allegro lokalnie - wysłałem weryfikację do PayU (przelew 1.01) oraz wysłałem 2 strony dowodu osobistego - ile trwa weryfikacja? Niby jest napisane 3 dni, ale czytam, że każdy miał zweryfikowane konto w innym czasie - nawet po 2 tygodniach.
i kolejne pytanie- 7 dni mam na wysyłkę paczkę inpostem?
@suchardzik1999 weryfikacja trwa do kilku dni. Nie jesteśmy w stanie przybliżyć tego terminu, ponieważ zależy on od kilku czynników. W przypadku sprzedaży na Allegro lokalnie przesyłkę powinieneś nadać do 7 dni, w razie wydłużenia czasu nadania powinieneś ustalić go z kupującym.
Przydałaby się natychmiastowa weryfikacja Haha bo duże pieniądze czekają na wypłatę.
i jeżeli mam środki na koncie allegro to one już tam będą dopóki ich nie wypłacę?
i jeżeli wyślę paczkę to jest jakaś szansa, że nie będę miał ani przesyłki, ani pieniędzy?
@suchardzik1999 tak, środki będą na koncie, dopóki ich nie wypłacisz/ustawisz automatycznej wypłaty. Wyjątkiem są sytuacje, w których doszło do naruszenia prawa lub regulaminu i środki są zwracane kupującemu.
Pytasz o to, czy może zdarzyć się sytuacja, w której wyślesz kupującemu towar, który zakupił i nie będziesz mógł wypłacić środków - nie, nie ma możliwości, żebyś został bez towaru ani pieniędzy.
Ok, a jak zleciłem wczoraj o 18:30 wypłatę na rachunek bankowy to dziś będzie przelew?
@suchardzik1999 widzę, że moja koleżanka @Syrena_zT precyzyjnie Tobie wszystko wyjaśniła. Jeśli konto zostało zweryfikowane i wypłaciłeś już pieniądze, to wypłaty księgują się do 3 dni roboczych. Proszę o cierpliwość.