Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam, konto zalożyłem firmowe i przy autoryzowanym zatkało mi się...
podałem konto firmowe a przy logowaniu i pobieraniu danych do Banku Santander dane pobrało moje prywatne ( czyli konto inne i dane inne Prywatne miejsce zamieszkania a firma to siedziba firmy)
proszę o pomoc
ps. dowód osobisty już dodałem też
pozdrawiam
Cześć @outlet_dream! Czy dotyczy to konta, z którego piszesz? Nie widzę na nim rozpoczętego wniosku o przekształcenie konta zwykłego w firmowe. Jeśli sprawa dotyczy tego konta, co się pojawia gdy klikasz [zmień na konto firmowe] tutaj? Czy możesz przesłać zrzut ekranu?
@outlet_dream ok, i gdy klikasz "ponów przelew online" to przenoszony jesteś do konta prywatnego Santander, a nie firmowego?
ja mam platforme dla Bankowosci jedna .
logujac sie przez to wpisuje dane i pobiera z prywatnego a miejsce zamieszkania i dane sa inne niz na firmowy
wczoraj ponowilem przelew za pomoca kodu qr z konta firmowego ale to tez nic nie zmienilo
@outlet_dream w takim razie muszę poprosić Cię o kontakt z naszymi Doradcami za pomocą formularza. Prześlij proszę w zgłoszeniu potwierdzenie przelewu weryfikacyjnego (możliwość dodania załącznika pojawi się, gdy wybierzesz kontakt w wiadomości e-mail), w razie potrzeby Doradcy będą mogli zweryfikować to z operatorem płatności i pomogą Ci w aktywacji konta firmowego.
ok tak też zrobiłem
Dzięki