Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry
Od niedawna zacząłem sprzedaż na Allegro
uzbierałem juz ponad 1000zł do wypłat tylko napotkał mnie problem ze strony Allegro
Te oczekiwane na weryfikacje Rachunku bankowego
Wrachunku zapomniałem ze jest moje 2 podane imie a tutaj zapomniałem dopisać zrboiłem 2 raz przelew z konta Euro 1Euro.
Prosze o pomoc z weryfikacja zależy mi na aktywacji mojego rachunku i pomoc co robie zle jezeli robie
otworzyłem formularz kontaktowy Pani miała dać znać jak dojdzie przelew czy wszystko sie zgadza i cisza odgodziny 9.00
a nie ukrywam zaczynam sie troche martwić o wertyfikacje rachunku
Formularz kontaktowy numer zgłoszenia 55271853
@SklepikMarzenx naprawdę myślisz, że w kilka godzin otrzymasz odpowiedz🤔, przecież to jest marzenxe😉
Tak dokładnie licze na to
Prosze Moderatora o odniesienie sie do zapytania
@SklepikMarzenx Seba sorki, ale moderatorzy nie maja kompetencji, aby wypowiadać się na temat weryfikacji konta, więc jedyne co możesz zrobić , to kontynuować korespondencję w zgłoszeniu 55271853😔
@SklepikMarzenx Widzę, że otrzymałeś już odpowiedź od doradcy.
ale niestety nic konkretnego brak informacji czy przelew doszedł czy co zero
@SklepikMarzenx Proces trwa do kilku dni roboczych. Proszę Cię o cierpliwość.
Chyba Chciała Pani napisać tygodni czekam na weryfikację od 30 Października.. moją 3 dni zero inflacji czy przelew się zgadza dane itp i nawet odpowiedź
@SklepikMarzenx odpowiadaliśmy Ci w korespondencji wczoraj. Informowaliśmy, że operator oczekuje jeszcze na dane z banku i przelew nie został jeszcze zaksięgowany. Poprosiłam o odpowiedź na Twoje ostatnie wiadomości, natomiast są rzeczy, których nie przyspieszymy. Dublowanie wiadomości nie pomoże, sprawia tylko, że w korespondencję wkrada się bałagan.
Wysłałam potwierdzenie przelewu