Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej wszystkim, mam problem z przejściem weryfikacji.
Mianowicie - uzupełniam swoje dane osobowe wraz z adresem, klikam kontynuuj i dane się wymazuja, a mnie nie przenosi dalej. Próbowałam chyba 30 razy, przez zwykłe allegro, lokalnie też i dalej jest to samo. Może ktoś miał podobnie i zna rozwiązanie?
Pozdrawiam
@Ola41707 Czy próbowałaś ponowić próbę w innej przeglądarce? Jeśli tak, proszę, przedstaw opisywany problem na zrzutach ekranu. Zrzuty powinny obejmować cały ekran, wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną.
Próbowałam na kilku przeglądarkach. Pierwszy screen to wypełnianie danych, drugi jest po kliknięciu potwierdź. Nie przenosi mnie dalej, nic się nie dzieje i kasuje się adres  
@Ola41707 Wykonaj poniższe kroki:
- wyczyść przeglądarkę i usuń pliki cookies (tzw. ciasteczka), sprawdź, czy problem występuje na innej przeglądarce/urządzeniu.
- Jeśli korzystasz z aplikacji: spróbuj odinstalować aplikację, wyczyścić pliki cookie oraz dane aplikacji i ponownie zainstalować Allegro.
Jeśli problem dalej będzie występować, prześlij nam nagranie lub zrzuty ekranu przez formularz kontaktowy.