anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Weryfikacja konta

HitoPaula
#2 Obserwator#

Hej, mam pytanie ile czasu czekaliście na zweryfikowanie konta na allegro ? Jak zakładałam pierwsze firmowe trwało to 5 dni ,teraz zakładałam dwa kolejne konta i tydzień jutro bedzie jak nadal czekam . Co może być nie tak?

Druga sprawa dotycząca innego konta , Allegro usunęło mi ofertę bo podobno użyłam czyjegoś znaku towarowego . Jak to sie mogło stac? Produkty wystawiam z hurtowni i nie ustawiam tam niczyjego logo.. mam zaznaczone " uzupełniaj zdjęciami z katalogu allegro". Czy to może być ta przyczyna ? 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

LEW433
#21 Demiurg#

Zadaj pytanie Allegro co jest nie tak!

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Sprawdź te zdjęcia. Były tu już przypadki zdjęć aukcji za zdjęcia katalogowe. Loga, tła, adresy www, znaki wodne... Według allegro winny zawsze ten kto z tego ich badziewia korzysta...

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@HitoPaula Wskaż proszę konta, które czekają na weryfikację. Skonsultuję tę kwestię. 🙂

W kwestii usuniętej oferty podaj proszę jej numer. Dopytam o to odpowiedni zespół. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Hitomix
#7 Wielbiciel#

@w_kiwi Konta do weryfikacji HitoPaula i Hitomixx. Jeśli chodzi o numer usuniętej oferty to nr: 14112885473.Dziękuję 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Hitomix wygląda to tak jakbyś na tych kontach nie zrobiła w ogóle weryfikacji i aktywacji, czy możesz przesłać potwierdzenia przelewów do operatorów PayU z obu kont na adres spolecznosc@allegro.pl? W wiadomości załącz proszę link do tego wątku. 

Jeśli chodzi o wskazaną ofertę to otrzymaliśmy zgłoszenie od uprawnionego przedstawiciela marki BabyBjorn, jeśli chcesz to wyjaśnić bardziej szczegółowo, to napisz proszę do nas za pomocą tego formularza

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Hitomix
#7 Wielbiciel#

Nie robiłam tych przelewów,bo załozyłam te konta i ciągle jest weryfikacja danych ,nie przechodzi dalej do płatności 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Hitomix to najlepiej i najszybciej będzie jeśli napiszesz zalogowana na te konta za pomocą tego formularza i prześlesz zrzuty ekranu, pokazujące na jakim etapie weryfikacji jesteś. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Hitomix
#7 Wielbiciel#

@la_nika  wysłałam maila 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Hitomix ok, dziękuję. Przekazałam go do odpowiedniego działu, otrzymasz odpowiedź w wiadomości e-mail. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Hitomix
#7 Wielbiciel#

Dziękuję bardzo.

oznacz moderatorów