anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Weryfikacja konta

Ola41707
#7 Wielbiciel#

Hej wszystkim, mam problem z przejściem weryfikacji. 

Mianowicie - uzupełniam swoje dane osobowe wraz z adresem, klikam kontynuuj i dane się wymazuja, a mnie nie przenosi dalej. Próbowałam chyba 30 razy, przez zwykłe allegro, lokalnie też i dalej jest to samo. Może ktoś miał podobnie i zna rozwiązanie?

Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Ola41707 Czy próbowałaś ponowić próbę w innej przeglądarce? Jeśli tak, proszę, przedstaw opisywany problem na zrzutach ekranu. Zrzuty powinny obejmować cały ekran, wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Ola41707
#7 Wielbiciel#

Próbowałam na kilku przeglądarkach. Pierwszy screen to wypełnianie danych, drugi jest po kliknięciu potwierdź. Nie przenosi mnie dalej, nic się nie dzieje i kasuje się adres  

Screenshot_20241104-150100_Allegro Lokalnie.jpg

Screenshot_20241104-150111_Allegro Lokalnie.jpg

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Ola41707 Wykonaj poniższe kroki:

- wyczyść przeglądarkę i usuń pliki cookies (tzw. ciasteczka), sprawdź, czy problem występuje na innej przeglądarce/urządzeniu.

- Jeśli korzystasz z aplikacji: spróbuj odinstalować aplikację, wyczyścić pliki cookie oraz dane aplikacji i ponownie zainstalować Allegro.

Jeśli problem dalej będzie występować, prześlij nam nagranie lub zrzuty ekranu przez formularz kontaktowy. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów