Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Mam pytanie czy mozna zweryfikowac konto allegro przez revoluta lub zen ?
pozdrawiam,
@110246979 Jeśli chodzi o Revolut - tak, jest to możliwe. Ważne jest, aby adres banku Revolut był wprowadzony prawidłowo.
Natomiast od 9 listopada 2022 r. nie można aktywować u nas wypłat na ZEN.
Dziekuje za pomoc, wie Pani moze jaki jest prowidlowy adres banku revolut ?
Czy to moze byc ? Adres siedziby: 7 Westferry Circus, Canary Wharf, Londyn, Anglia, E14 4HD. ?
pozdrawiam,
@110246979 To już zależy od tego gdzie zarejestrowany jest Pański rachunek.
Niestety na revolucie przelew jest od 5 zl a przelew weryfikacyjny payu musi byc na 1,01 zl,
@110246979 Przelew możesz zrobić również na kwotę 5 zł (otrzymasz zwrot tych środków).
WItam,
Niestety po wykonanym przelewie z revolut otrzymalem decyzje negatywną
Twoja prośba o aktywację konta w Allegro została odrzucona. Wpłaconą kwotę 1,01 zł zwrócimy w ciągu 3 dni roboczych na rachunek bankowy, z którego zlecono przelew.
Weryfikacja wykazała, że nie jesteś właścicielem rachunku użytego w procesie aktywacji. Korzystając z opcji Szybka aktywacja konta. możesz zlecić przelew wyłącznie z własnego rachunku bankowego.
@110246979 Dostałam informację, że próbowałeś się zweryfikować przy pomocy polskiej wersji Revoluta. Operatorzy PayU i Przelewy24 akceptują tylko zagraniczną wersję, czyli np. litewską. Polska wersja jest uznawana za rachunek techniczny, którego nie jesteś właścicielem.
Dziekuje za pomoc, sprawdzilem aplikacje revolut i niestety moge wyslac tylko z Polskiego ibanu, czy w takim przypadku nie mam szans na weryfikacje ?
Kwota nie ma znaczenia bo wraca, a bank musi być bez PL, inaczej nie przejdzie.