anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Weryfikacja rachunku allegro finance

Sklep-SJZ
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry 

Czy można się dowiedzieć na jakim etapie jest weryfikacja mojego rachunku bankowego ?

Allegro prosiło o przelew 1 zł ale najmniejszy nominał minimalny wynosi u mnie 5 zł 

I się zastanawiam czy doszedł przelew .. 

Nie ukrywam że zależy mi na czasie ma z tego powodu sporą gotówkę zblokowana ..

oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20

Sklep-SJZ
#9 Pomysłodawca#

A poprzednie konto zamknęłam 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Sklep-SJZ weryfikuję sprawę. Jak tylko otrzymam odpowiedź, wrócę z informacjami. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sklep-SJZ
#9 Pomysłodawca#

Chętnie dołączę do licytacji jak tylko będę mogła wypłacić pieniądze 

Pozdrawiam 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Sklep-SJZ widzę, że podałaś przy weryfikacji rachunek polski. Jeśli to REVOLUT to operatorzy nie będą mogli zweryfikować rachunku w tej postaci. Revolut akceptowany jest tylko w formacie zagranicznym (z reguły LT lub GB). Rachunek PL jest rachunkiem technicznym, dlatego nie będzie możliwości weryfikacji.

Odblokowaliśmy dla Ciebie formularz. Musisz przejść na stronę: https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/ustawienia-wyplat i podać dane rachunku zagranicznego REVOLUTA. Wykonaj przelew tradycyjny na kwotę 1 EUR. 
Swift na Twoim formularzu weryfikacyjnym był podany jako "REVOLT21"

Jeśli chodzi o aktywację wypłat u obu operatorów, to musisz podać prawidłowe dane i zrobić przelew. Na ten moment na rachunku z końcówką 9525 masz aktywne wypłaty, ale ten drugi, który chciałaś dodać z końcówką 4581, nie został zweryfikowany. 

Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości, to zgłoś się do nas przez formularz. Nasi doradcy mogą zweryfikować sprawę z operatorem płatności bezpośrednio. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sklep-SJZ
#9 Pomysłodawca#

To jaki mam wybrać kraj banku ?

oznacz moderatorów

Sklep-SJZ
#9 Pomysłodawca#

Dla Rewoluta ten polski rachunek jest w trakcie zamykania konta bankowego nie posiadam już do niego karty chodzi o aktywację Rewoluta banku 

oznacz moderatorów

Sklep-SJZ
#9 Pomysłodawca#

Zrobiłam tak jak Pani pisała 

Kraj pochodzenia : Litwa 

"REVOLT21"

Iban z początkiem    LT65 **** **** 59** **74

wymieniłam zł na Euro i w euro zrobiłam przelew 

mam nadzieje wszystko bedzie si zgadzać  

oznacz moderatorów

Sklep-SJZ
#9 Pomysłodawca#

Czekam na informację czy d ok szedł tym razem przelew 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Sklep-SJZ Weryfikacja wypłat w PayU może potwać do 3 dni roboczych, a dla Przelewy24 jest to 5 dni roboczych. Jeżeli po tym czasie pojawi się problem z wypłatą na rachunek, to proszę daj znać lub skontaktuj się z nami przez ten formularz, prześlij wtedy w zgłoszeniu potwierdzenie zrealizowanej wpłaty weryfikacyjnej. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sklep-SJZ
#9 Pomysłodawca#

Proszę w miarę sprawnie chociaż  jednych wypłat aktywować zaraz będę miała prawie 5 tysięcy zł zblokowane 

Z góry dziękuję 

oznacz moderatorów

Sklep-SJZ
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry 

Czy coś wiadomo czy przelew doszedł ?

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Sklep-SJZ. Widzę, że już pisałeś przez formularz, jednak nie dołączyłeś do swojej wiadomości potwierdzenia zrealizowanej wpłaty weryfikacyjnej. 
Proszę, podeślij potwierdzenie poprzez formularz kontaktowy. Sprawdzimy to.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sklep-SJZ
#9 Pomysłodawca#

Prosze najpierw o odpowiedz na moje pytanie w formularzu żeby doszła od was moja wiadomość bo pisząć ponownie pierwsze nie jestem w stanie załączyć załacznika w formularzu 

dziękuje 

oznacz moderatorów

Sklep-SJZ
#9 Pomysłodawca#

Czekam od południa na odpowiedź i pomoc w formularzu ..

oznacz moderatorów

Sklep-SJZ
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry ponownie

mam duży problem i zapewne nie jestem jedyna z Revolutem jak go aktywować 

odnośnie czy zrobie Przelew w zł czy w Euro cały czas wyskakuje Nazwa nadwcy wykonującej przelew Revolut Bank UAB Posiadam konto Revolut stanard czy to ma znaczenie ?

Pisałam juz o tym w formluarzu ale odpowiedzi brak 

Czy ktoś wie jak to można przejść tą weryfikacje ?

oznacz moderatorów

Sklep-SJZ
#9 Pomysłodawca#

Z Góry dziekuje za pomoc 

bardzo mi zależy zeby w miare sprawnie to poszło bo prawie 6 tysiecy mam zblokowane a jestesmy w trakcie remontu ... 

oznacz moderatorów

Sklep-SJZ
#9 Pomysłodawca#

N_Nitka28 Sa_nova prosze o pomoc jak przejść ten proces weryfikacji pozytywnie 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Sklep-SJZ. Widzę, że w zgłoszeniu mailowym 47077171 otrzymałeś już pełne wyjaśnienia i instrukcję od doradcy. Jeśli masz dodatkowe pytania, dotyczące weryfikacji, to proszę - kontynuuj korespondencję mailową.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sklep-SJZ
#9 Pomysłodawca#

Fajnie by było żebyście udzielali częściej odpowiedz

oznacz moderatorów