Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. W ramach weryfikacji wypłat PayU oraz Przelewy24 przelałem kwotę 1,01 PLN z konta bankowego oraz dodałem zdjęcie dowodu osobistego.
Dostałem także zwrot kwoty 1,01 z powrotem na moje konto bankowe.
Czekam już kilka dni a status jest ciagle w trakcie weryfikacji.
Da się to przyspieszyć?
@LEW433@xyz96
Skontaktowałem się za pomocą czatu allegro z Panią, która wyjaśniła, że jeśli zmieniam w tej chwili numer konta bankowego, robię z niego przelewy weryfikacyjne to tak czy siak muszę czekać 3 dni robocze na akceptacje. Każda zmiana konta jest równoznaczna z wydłużeniem tego czasu do 3 dni roboczych. Zmienię numer konta na który chce by przychodziły mi wypłaty, zrobię przelewy weryfikacyjne i poczekam te 3 dni. Jestem ciekaw czy przejdzie.
Dostałem informację, że PayU na moim koncie zostało aktywowane, jedynie do 1 listopada nie mogę korzystać z wypłat środków.
Jeszcze zostanie tylko aktywacja Przelewy24. Najważniejsze, że chociaż poprzez PayU będę mógł wypłacić środki 😉
Oprócz tego na formularz zgłoszeniowy odpowiedziała miła Pani, która skontaktuje się z operatorem Przelewy24 w celu przyspieszenia mojej weryfikacji 🙂
Także warto kontaktować się z allegro za pomocą formularza kontaktowego. https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1588cdd0-0680-4a7f-a68c-8e1864769ebb
@sebastian_sun19 Tak po weryfikacji jest blokada.(1 dzień)