Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam
mozna wiedziec kiedy bedzie mje konto zweryfikowae oraz moja sprzedaz?
@Far-bex Dane konta w banku muszą być takie same, jak dane konta Allegro. Weryfikacja PayU trwa 3 dni robocze, weryfikacja Przelewy24 - 5 dni roboczych.
@Far-bex Twoje konto jest już aktywne.
Witam, czy można prosić o sprawdzenie również mojej weryfikacji? Dzisiaj przelew został ponownie dokonany oraz dosłane zdjęcia dowodu tożsamości. Pozdrawiam.
@Nolina68 przelew weryfikacyjny został wykonany z rachunku innej osoby, prześlij proszę jeszcze potwierdzenie wykonania przelewu z Twojego rachunku bankowego (dane właściciela konta Allegro i właściciela rachunku bankowego muszą być takie same).
Witam. Można również sprawdzić moje konto czy zostało już zweryfikowane.?
@ciorno1989 Widzę, że zleciłaś dzisiaj wypłatę, więc dane zostały zaakceptowane.
Witam,
Mogę prosić o potwierdzenie weryfikacji konta? Wszelkie kroki z mojej strony zostały wypełnione.
@Rohluk poprosiłam już o sprawdzenie statusu Twojej weryfikacji, więc na razie poproszę Cię o cierpliwość. Wrócę do Ciebie z informacjami, gdy tylko dostanę odpowiedź.
Dziekuje pięknie.
@Rohluk zgodnie z obietnicą, wracam z informacją, że wypłaty są już aktywne na Twoim koncie. Możesz zlecić je w zakładce Środki i historia operacji.