Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
od półtorej tyg trwa weryfikacją payu ,ile to może leszcze potrwać ,allegro powinno przestać współpracować z takimi baranami ,ale nie oni tak robią z setkami użytkowników i dzięki temu obracają ich środkami
Cześć @FREDOOM, dziękuje za zgłoszenie. Zgłosiłem Twoją sprawę do odpowiedniego działu.
Wrócę, jak tylko otrzymam odpowiedź 🙂
@FREDOOM Czy przesłałeś zdjęcie dokumentu tożsamości w celu weryfikacji PayU?
oczywiście dokumentu osobistego
@FREDOOM już to weryfikuję. Wrócę do Ciebie z informacją
@FREDOOM otrzymałam informację, że 25.03 PayU przesłało do Ciebie prośbę o uzupełnienie i odesłanie dokumentu PEP, jednak nie otrzymali odpowiedzi na wiadomość. Sprawdź proszę swoją skrzynkę>
widzę wysłali dokument ,ale jakie stanowisko polityczne ,czy oni maja *piip*
ta weryfikacja PEP to chyba jest nadużycie ,może jeszcze grupę krwi mam podać ,allegro pozwala na takie traktowanie użytkowników mając ich w dupie
niniejszym pragniemy poinformować, iż w procesie weryfikacji Państwa konta w serwisie Allegro ustaliliśmy, że dane P. są zbieżne z osobą określaną jako PEP.Co jest zbieżne ,wasza hipokryzja ,proszę mi oddać moje pieniądze
proszę mi wysłać gdzie w regulaminie payu mam obowiązek wypełniania takiej ankiety i podać mi działający nr do payu
Półtora tygodnia? Mnie w tamtym roku prześwietlali prawie miesiąc blokując spore pieniądze. Dokładnie to samo w tym roku zrobili na moim drugim koncie i trwało to ponad miesiąc bo w międzyczasie wymyślili sobie że jestem PEP-em i kazali przysłać oświadczenie że nim nie jestem. PayU czyli operator płatności Allegro to jakaś supertajna organizacja której działania są tajne, a nastawienie do tych którym blokują pieniądze można skrócić do: i co nam zrobicie!
MI tak samo wymyślili że jestem PEP-em ,a allebanda na to pozwala to jest cyrk ,może jakiś pozew zbiorowy na tych oszołomów
wydaje mi się że robią to celowo by obracać gotówką użytkowników
Jasną rzeczą jest że PayU korzystając z ustawy o praniu brudnych pieniędzy i terroryzmie robi to w wygodny dla siebie sposób wymuszając szantażem potrzebne im dane. Budują bazę danych użytkowników Allegro działając na pograniczu prawa ale jakoś dziwnie pewien jestem że kiedyś wybuchnie im to w twarz, to tylko kwestia czasu.
Zgadza się ale "allebanda " daje im na to przyzwolenie ,w regulaminie payu nie ma zapisu o podawaniu takich danych ,tak samo jak nr kontaktowy podczas próby kontaktu ,nr nie istnieje
Witam wysłałem wypełniony dokument PEP i dalej nic to są cyrki
@FREDOOM skontaktowaliśmy się w tej sprawie z operatorem i nie otrzymali od Ciebie tego oświadczenia. Czy możesz napisać, w jaki sposób je wysłałeś?
Witam wysłałem im meilem ,czepiają się że ostatniej kartki nie wysłałem ,na której nie ma zadnych danych
wyslalem im znowu wszystkie karty
@FREDOOM dziękuję, skonsultujemy kwestię weryfikacji z operatorem.